![]() |
|
| |||
| |||
| Im απόκτηση ενός νέου φορητού υπολογιστή, κατά προτίμηση με Windows XP, Vista, το λειτουργικό σύστημα. Ανάγκη για το κολέγιο, των μέσων επικοινωνίας, γνωστός και ως gaming wow. Επίσης πρέπει να αξιοπρεπώς τιμές, έχω μόνο ένα μεγάλο, ίσως να περάσουν. Ποιος είναι ο καλύτερος bang for the buck. Ευχαριστώ, Reece Μ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε φορητός υπολογιστής με 8600m θα παίξουν ό, τι σε χαμηλές ρυθμίσεις και να κάνουμε πράγματα μέσα ενημέρωσης ΟΚ αλλά αν ήμουν στη θέση σας θα ήθελα μόνο μια καλή (αν MATX σε dorm) της επιφάνειας εργασίας και ένα EEE / άλλο netbook. Όταν είστε στο κολέγιο δεν θα πρέπει πραγματικά να παίξει WoW σε κίνηση, ακόμη και αν μπορείτε να βρείτε ένα ασύρματο hotspot, θα χρειαστεί να σημειώσεις τύπου και δεν πρέπει να κολλήσει σε ένα crappy έδρα γιατί πρέπει να συνδεθεί ή να τρέχει από τις μπαταρίες σε μια ώρα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Underclocked GPU και Προτάσεις | redbullz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Ιουν 2009 11:15 |
| Προτάσεις; | Jophen | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 22 Ιουλ 2008 02:43 |
| Ενδιαφέρομαι για τα νέα laptop προτάσεις; | spikeyross | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 21 Δεκ. 2007 11:52 |
| Όποιες προτάσεις; | Vlad | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 7 Αυγ 2007 13:05 |
| Κατάταξη προτάσεις παρακαλώ ... | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 10 | 20 Ιουλ 2007 20:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |