mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Kaip įsigyti naują nešiojamąjį kompiuterį reikia pasiūlymai

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 2, 2008, 19:29
Naujas Narys

Default Kaip įsigyti naują nešiojamąjį kompiuterį reikia pasiūlymai

Im getting naujas nešiojamas, pageidautina su Windows XP, Vista operacine sistema. Reikia jį kolegijoje, žiniasklaidos, žaidimų aka wow. Pat turi būti padoriai kaina, aš tik gal Grand išleisti. Koks geriausias magnetinės jėgos.
Ačiū,
Reece M.
Old Rugsėjis 2, 2008, 23:20
Donorų grupės

Default Kaip įsigyti naują nešiojamąjį kompiuterį reikia pasiūlymai

Bet su 8600M nešiojamas teks kokia maža parametrai ir tai žiniasklaidos turinio Gerai, bet jei aš savo pozicijos būčiau tiesiog gauti gerą (MATX jei bendrabutyje), Desktop ir EEE / kitas Netbook. Jei esate College nebus tikrai reikia žaisti WoW dėl eiti, net jei jūs galite ieškoti belaidžio HotSpot ", jums bus, kuriems reikia įvesti pastabas ir neturėtų būti problemų su crappy vieta, nes jūs turite būti prijungtas ar jis veikia iš baterijų valandą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Underclocked GPU ir pasiūlymai redbullz Graphics Cards & Monitoriai 1 Birželis 18, 2009 11:15
Suggestions? Jophen Graphics Cards & Monitoriai 10 22 liepa 2008 02:43
Looking for new laptop pasiūlymus? spikeyross Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 10 21 gruodis 2007 11:52
Any suggestions? Vlad General Hardware Chat 13 7 rugpjūtis 2007 13:05
Reitingas pasiūlymų, prašome ... Hybr! D Community News & Chat 10 20 liepa 2007 20:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.