![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im achiziţie un nou laptop, de preferinţă, cu Windows XP, Vista, sistem de operare. Aveţi nevoie de acesta pentru colegiu, mass-media, de jocuri, aka wow. De asemenea, trebuie să fie decent preţ, am doar o mie, poate să-şi petreacă. Care este cea mai bună magnetică pentru banii Dumneavoastră. Mulţumesc, Reece M. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orice laptop cu un 8600m va juca la orice mici setări şi mass-media face lucrurile bine, dar dacă aş fi fost în poziţia dumneavoastră Aş lua doar un bun (MATX, dacă într-un cămin) spaţiul de lucru şi un EEE / alte netbook. Când sunteţi în colegiu nu va fi cu adevarat nevoie pentru a juca WoW în deplasare, chiar dacă poate găsi un hotspot fără fir, veţi avea nevoie de note de tip şi nu va fi blocat într-un scaun nasol pentru că trebuie să fie conectat sau nu mai rămâne nici de baterii într-o oră.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |