![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Намерих лаптоп че аз мисля, че костюми моите нужди, но Im не напълно сигурен, така Im ще попитам за предложения, както и за някои мнение за това. В спецификациите са: Модел: Sony VAIO SZ 61 MN / B Операционна система: Оригиналният Windows Vista ® Business Платформа: Intel ® Centrino ® процесор технологията Чипсет: Мобилен Intel ® 965GM Express чипсет Процесор: Intel Core 2 двойствен сърцевина Часовник скорост: 2,0 GHz Памет Speed (MHz): 667 Тип на паметта: DDR2 SDRAM (2x1024MB) Памет: 2GB Hard Drive: 120GB Графика: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU WLAN: Вградени в 54mbps Живот на батерията: Макс на 5hrs На пръв поглед това изглежда да задоволят нуждите си и е с добра цена за него. Но все пак някои Терес аспект Im не е твърде сигурен както Im не е специалист в тази област .. 1) Повечето планират да го използват за работа по време на пътуване, най-вече включват приложения, като например офис 2007 система и всички други. Аз вярвам, че ще работим добре, че ... 2) От време на време имам хоби лихви по компютърно програмиране с Visual Studio. Научих, че Терес огромно търсене на processsor пространство се изисква за това да тече ефективно & гладко, така Im не съвсем сигурен дали над спецификациите ще се срещне с нея изисквания .. 3) По Im пътуват много, най-много време и ще бъдат свързани към мрежата за достъп до интернет и при скорост от 54mbps, doesn't че изглежда да е доста бавна - Знам, че много по-висока скорост там avialable като 108, 300 Mbps др .. Или че този въпрос изобщо? Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да работят добре. Всяко C2D ще ви дам добри резултати. Що се отнася до # 3 - дори на най-T1 линии / търговски настройки, вие няма да получите повече от 1MB скорост така или иначе. Не се притеснявайте за него:)
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|