μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Είναι αυτό ένα καλό φορητό υπολογιστή;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Απρ. 2008, 15:03
Μέλος Ομάδα

Default Είναι αυτό ένα καλό φορητό υπολογιστή;

Γειά,

Βρήκα ένα laptop που πιστεύω ότι βολεύει τις ανάγκες μου, αλλά δεν απόλυτα σίγουρος im im έτσι θα ζητήσουμε προτάσεις και για κάποια σχόλια σχετικά με αυτό.

Οι προδιαγραφές είναι οι εξής:

Μοντέλο: Sony Vaio SZ 61 MN / B
Λειτουργικό Σύστημα: Genuine Windows Vista ® Business
Πλατφόρμα: Intel ® Centrino ® επεξεργαστή τεχνολογίας
Chipset: Mobile Intel ® 965GM Express Chipset
Επεξεργαστής: Intel Core 2 διπλού πυρήνα
ταχύτητα ρολογιού: 2.0 GHZ
Ταχύτητα μνήμης (MHz): 667
Τύπος Μνήμης: DDR2 SDRAM (2x1024MB)
RAM: 2GB
Σκληρός Δίσκος: 120GB
Γραφικά: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU
WLAN: Built-in σε 54Mbps
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: max του 5hrs

Με την πρώτη ματιά αυτό φαίνεται να είναι κατάλληλα για τις ανάγκες μου και έχει μια καλή τιμή για αυτό. Αλλά ωστόσο Theres κάποια πτυχή im δεν είναι πολύ σίγουρος για το im δεν ειδικός σε αυτό τον τομέα ..

1) Οι περισσότεροι σχέδιο να το χρησιμοποιήσει για την εργασία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ως επί το πλείστον αφορούν εφαρμογές όπως το Office 2007 και όλους τους άλλους. Πιστεύω ότι αυτό θα λειτουργήσει αν και πρόστιμο ...

2) Από καιρό σε καιρό έχω χόμπι ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό του υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το Visual Studio. Πληροφορήθηκε ότι Theres τεράστια ζήτηση των processsor διαστήματος που απαιτείται για να εκτελέσει αποτελεσματικά και ομαλά, ώστε να μην im απόλυτα σίγουρος αν είναι πάνω από specs θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις ..

3) Όπως im πολλά ταξίδια, τα περισσότερα του χρόνου θα είμαι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο για πρόσβαση στο διαδίκτυο και την ταχύτητα των 54Mbps, doesn't ότι φαίνεται να είναι λίγο αργή - Ξέρω πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα εκεί avialable όπως 108, 300 Mbps κλπ. .. Ή μήπως αυτό το θέμα σε όλα;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 23 Απρ. 2008, 22:30
Ομάδα Δωρητών

Default Είναι αυτό ένα καλό φορητό υπολογιστή;

Θα πρέπει να εργαστούν καλά. Κάθε C2D θα έχετε καλή απόδοση.

Όπως και για # 3 - ακόμη και για τις περισσότερες γραμμές Τ1 / εμπορικές ρυθμίσεις, δεν θα πάρετε περισσότερα από ένα ούτως ή άλλως 1MB ταχύτητα. Μην ανησυχείς:)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
ACER ASP5920G Laptop - Πιστεύετε ότι αυτή είναι μια καλή αγορά για £ 409,99 angy141 Laptops, Κινητά & PDA 7 4 Οκτωβρίου του 2009 06:00
Μπορεί κάποιος παρακαλώ Προτείνετε ένα Laptop με καλά γραφικά. angy141 Laptops, Κινητά & PDA 4 27 Σεπτέμβρη 2009 09:45
Είναι αυτό ένα καλό Netbook / Υ; Ηλικία RKO Laptops, Κινητά & PDA 2 25 Νοε 2008 13:16
Καλή Laptop για την αγορά! Dublin100 Laptops, Κινητά & PDA 1 21 Νοε 2008 14:57
54 Mbps είναι μια καλή ταχύτητα για ένα φορητό υπολογιστή; saffronhoney Laptops, Κινητά & PDA 4 11 Απρ 2007 12:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.