manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Je li to dobar laptop?

Reply

Thread Tools
Old 23 tra 2008, 15:03
Member Group

Zdravo,

Našao sam laptop koji mislim da odgovara moje potrebe, ali im ne potpuno sigurni kako će im se zatražiti prijedloge i za neke povratne informacije o tome.

The naočale su:

Model: Sony Vaio SZ 61 MN / B
Operating System: Genuine Windows Vista ® Business
Platforma: Intel ® Centrino ® procesor tehnologija
Chipset: Mobile Intel ® 965GM Express chipset
Procesor: Intel Core 2 dual core
clock speed: 2.0 GHz
Memory Speed (MHz): 667
Memory Type: DDR2 SDRAM (2x1024MB)
RAM: 2GB
Hard Drive: 120GB
Grafika: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU
WLAN: Built-in na 54mbps
Trajanje baterije: max od 5hrs

Na prvi pogled ovo izgleda tako da odgovaraju potrebama i moja ima dobru cijenu na sebi. No, theres no neki vid im ne previše sigurni što im nije stručnjak na tom području ..

1) Većina namjeravate ga koristiti za rad za vrijeme putovanja, uglavnom uključivati aplikacije kao što je Office 2007 sustava i svih ostalih. Ja vjerujem da će raditi iako fino ...

2) S vremena na vrijeme imam hobi kamate na računalu pomoću programskog paketa Visual Studio. Naučila da theres ogromne potražnje za processsor prostora potrebnih za koje će se prikazivati i efikasno glatko tako im ne siguran ako potpuno iznad naočale će zadovoljiti zahtjeve to ..

3) Kao što im putuje puno, najviše vremena i bit će spojeni na mrežu za pristup internetu i na brzinu od 54mbps, da se čini da se malo spor - Znam mnogo veće brzine vani avialable poput 108, 300 Mbps itd. .. I to pitanje uopće?

Hvala unaprijed.
Old 23 tra 2008, 22:30
Donatorska Grupa

Bi trebalo raditi dobro. Svejedno C2D će vam dati dobre performanse.

As for # 3 - čak i na većinu T1 linije / komercijalni postavke, nećete dobiti više od 1MB brzine anyway. Ne brinite o tome:)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.