![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Našao sam laptop koji mislim da odgovara moje potrebe, ali im ne potpuno sigurni kako će im se zatražiti prijedloge i za neke povratne informacije o tome. The naočale su: Model: Sony Vaio SZ 61 MN / B Operating System: Genuine Windows Vista ® Business Platforma: Intel ® Centrino ® procesor tehnologija Chipset: Mobile Intel ® 965GM Express chipset Procesor: Intel Core 2 dual core clock speed: 2.0 GHz Memory Speed (MHz): 667 Memory Type: DDR2 SDRAM (2x1024MB) RAM: 2GB Hard Drive: 120GB Grafika: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU WLAN: Built-in na 54mbps Trajanje baterije: max od 5hrs Na prvi pogled ovo izgleda tako da odgovaraju potrebama i moja ima dobru cijenu na sebi. No, theres no neki vid im ne previše sigurni što im nije stručnjak na tom području .. 1) Većina namjeravate ga koristiti za rad za vrijeme putovanja, uglavnom uključivati aplikacije kao što je Office 2007 sustava i svih ostalih. Ja vjerujem da će raditi iako fino ... 2) S vremena na vrijeme imam hobi kamate na računalu pomoću programskog paketa Visual Studio. Naučila da theres ogromne potražnje za processsor prostora potrebnih za koje će se prikazivati i efikasno glatko tako im ne siguran ako potpuno iznad naočale će zadovoljiti zahtjeve to .. 3) Kao što im putuje puno, najviše vremena i bit će spojeni na mrežu za pristup internetu i na brzinu od 54mbps, da se čini da se malo spor - Znam mnogo veće brzine vani avialable poput 108, 300 Mbps itd. .. I to pitanje uopće? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bi trebalo raditi dobro. Svejedno C2D će vam dati dobre performanse. As for # 3 - čak i na većinu T1 linije / komercijalni postavke, nećete dobiti više od 1MB brzine anyway. Ne brinite o tome:)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|