![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Találtam egy laptop, hogy azt hiszem, az én igényeinek megfelelő, de nem teljesen biztos im so im fogja kérni javaslatokat és néhány visszajelzést ezt. A specifikációk a következők: Modell: Sony Vaio SZ 61 MN / B Operációs rendszer: Eredeti Windows Vista ® Business Platform: Intel ® Centrino ® processzortechnológia Chipset: Mobile Intel ® 965GM Express lapkakészlet Processzor: Intel Core 2 dual core órajel: 2.0 GHz Memory Speed (MHz): 667 Memória típusa: DDR2 SDRAM (2x1024MB) RAM: 2GB Hard Drive: 120GB Grafika: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU WLAN: Built-in at 54Mbps Battery Life: max 5hrs Első pillantásra látszik, hogy ez az én igényeinek megfelelően, és az a jó ár van. De ugyanakkor ott néhány szempontot im nem is biztos abban, hogy a PM nem szakember ezen a területen .. 1) A legtöbb a szándékot, hogy ez a munka során utazás, túlnyomórészt apps mint például az Office 2007 rendszer és az összes többi. Azt hiszem, ez jól működik, hogy ... 2) Időről időre van hobbi érdeke a számítógépes programozás Visual Studio. Tanultam, hogy ott hatalmas kereslet processsor hely szükséges, hogy hatékonyan és simán fut úgy im nem teljesen biztos benne, hogy a fenti specifikáció követelményeinek is megfelelnek, hogy .. 3) A PM utaznak sokat, a legtöbb időt fogok csatlakozik a hálózathoz való hozzáférés és az internet sebessége 54Mbps, doesnt, hogy úgy tűnik, hogy egy kicsit lassú - Tudom, hogy sokkal nagyobb sebesség ott avialable mint a 108, 300 Mbps stb .. , Vagy pedig az, hogy a kérdés egyáltalán? Köszönöm előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha jól működik. Minden C2D Önnek jó teljesítményt. Ami a # 3 - még a legtöbb T1 sor / kereskedelmi beállításokat, akkor soha nem lesz több, mint 1MB sebesség egyébként. Ne aggódj:)
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| ACER ASP5920G Laptop - Do You Think Ez egy jó vétel az 409,99 £ | angy141 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | Október 4, 2009 06:00 |
| Tud valaki itt ajánlhatja egy laptop a Good Graphics. | angy141 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | Szeptember 27, 2009 09:45 |
| Ez egy jó Netbook / laptop? | Age of RKO | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 25. november 2008 13:16 |
| Jó Laptop vásárolni! | Dublin100 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 21. november 2008 14:57 |
| Van egy jó 54 Mbps sebességgel egy laptop? | saffronhoney | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 11. április 2007 12:33 |
| Téma eszközök | |
| |