![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, מצאתי מחשב נייד, כי אני חושב שזה תביעות הצרכים שלי, אבל לא לגמרי בטוח IM IM כך הולך לבקש הצעות ובמשך כמה משוב על זה. את מפרט הם: דגם: Sony Vaio SZ MN 61 / B מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista ® עסקים פלטפורמה: Intel ® Centrino ® מעבד בטכנולוגיית שבבים: Mobile Intel ® 965GM Express שבבים מעבד: אינטל Core 2 DUAL CORE מהירות שעון: 2.0 Ghz מהירות זיכרון (MHz): 667 סוג זיכרון: DDR2 SDRAM (2x1024MB) זיכרון RAM: 2GB Hard Drive: 120GB גרפיקה: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU WLAN: מובנית ב 54mbps חיי הסוללה: מקסימום של 5hrs בהתחלה זה נראה להציץ אל להתאימו לצרכים שלי ויש לו מחיר טוב על זה. אבל עם זאת קצת theres היבט IM גם לא בטוח לגבי כמו IM לא מומחה על אזור זה .. 1) רוב מתכנן להשתמש בו עבור עבודה במהלך הנסיעה, בעיקר כרוך Apps כגון מערכת Office 2007, וכל האחרים. אני מאמין שזה יעבוד בסדר אם כי ... 2) מדי פעם יש לי תחביב ריבית על המחשב בתכנות באמצעות Visual Studio. למדו כי theres ביקוש עצום של processsor שטח נדרש כי על מנת להפעיל באופן חלק כל כך ביעילות & IM לגמרי לא בטוח אם מעל מפרט דרישות יפגשו את זה .. 3) כמו IM travelling הרבה, רוב הזמן אני יהיה מחובר לרשת כדי לקבל גישה לאינטרנט ועל המהירות של 54mbps, doesn't כי נראה קצת איטי - אני יודע הרבה יותר גבוה מהירות avialable בחוץ כמו 108, 300 Mbps וכו '.. או האם זה משנה בכלל?? תודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אמור לעבוד בסדר. כל C2D ייתן לך ביצועים טובים. לגבי # 3 - גם על מרבית קווי T1 / מסחרי הגדרות, לא תקבל יותר 1MB מהירות בכל מקרה. אל תדאג:)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|