![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Znalazłem laptopa, że myślę, że odpowiada im moje potrzeby, ale nie całkowicie, czy tak im się z prośbą o sugestie i opinie w tej sprawie. W specyfikacji są: Model: Sony Vaio SZ 61 MN / B System operacyjny: Oryginalny Windows Vista ® Business Platforma: Intel ® Centrino ® technologia Chipset: Mobile Intel ® 965GM Express Chipset Procesor: Intel Core 2 dual core szybkość zegara: 2,0 GHz Szybkość pamięci (MHz): 667 Rodzaj pamięci: DDR2 SDRAM (2x1024MB) RAM: 2GB Dysk twardy: 120 GB Grafika: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU WLAN: Wbudowany w 54Mbps Żywotność baterii: max 5hrs Na pierwszy rzut oka wygląda ten garnitur do moich potrzeb i ma dobre ceny na jej temat. Ale jednak pewne aspekty theres im nie jest zbyt pewny co im nie jako specjalista w tej dziedzinie .. 1) Większość plan wykorzystania go do pracy w czasie podróży, w większości obejmują aplikacje pakietu Office 2007, jak i wszystkie inne. Wierzę, że to będzie działać dobrze ale ... 2) Od czasu do czasu mam hobby odsetki od programowania z wykorzystaniem Visual Studio. Dowiedziała się, że ogromny popyt theres processsor przestrzeni wymaganej dla tego, aby skutecznie działać sprawnie i tak im nie zupełnie pewna, czy nad specyfikacją będą spełniać wymagania to .. 3) Jak im dużo podróżuje, najwięcej czasu i zostanie podłączony do sieci, aby uzyskać dostęp do Internetu i przy prędkości 54Mbps, doesnt które wydają się trochę powolny - Wiem dużo wyższe prędkości tam Dostępne jak 108, 300 Mb / s itd. .. Czy tej sprawie w ogóle? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powinien działać dobrze. Wszelkie C2D daje dobre wyniki. Jeśli chodzi o # 3 - nawet w najbardziej T1 linii / ustawienia handlowych, nie będzie więcej niż 1 MB prędkości anyway. Don't worry about it:)
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |