мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Да ли је то добар лаптоп?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 тра 2008, 15:03
Мембер Гроуп

Default Да ли је то добар лаптоп?

Здраво,

Нашао сам лаптоп који мислим да одговара моје потребе, али им не потпуно сигурни како ће им се затражити предлоге и за неке повратне информације о томе.

Тхе наочаре су:

Модел: Соны Ваио СЗ 61 МН / Б
Оператинг Сыстем: Генуине Уиндоус Виста ® Бусинесс
Платформа: Интел ® Центрино ® процесор технологија
Цхипсет: Мобиле Интел ® 965ГМ Експресс цхипсет
Процесор: Интел Цоре 2 дуал цоре
цлоцк спеед: 2.0 ГХз
Меморы Спеед (МХз): 667
Меморы Тыпе: ДДР2 СДРАМ (2кс1024МБ)
РАМ: 2ГБ
Хард Дриве: 120ГБ
Графика: НВИДИА ® ГеФорце ® 8400М ГС ГПУ
УЛАН: Буилт-ин на 54мбпс
Трајање батерије: макс од 5хрс

На први поглед ово изгледа тако да одговарају потребама и моја има добру цену на себи. Но, Тхереса но неки вид им не превише сигурни што им није стручњак на том подручју ..

1) Већина намеравате да га користите за рад за време путовања, углавном да укључује апликације као што је Оффице 2007 система и свих осталих. Ја верујем да ће радити иако фино ...

2) С времена на време имам хоби камате на рачунару помоћу програмског пакета Висуал Студио. Научила да Тхереса огромне потражње за процесссор простора потребних за које ће се приказивати и ефикасно глатко тако им не сигуран ако потпуно изнад наочаре ће задовољити захтеве то ..

3) Као што им путује пуно, највише времена и бит ће повезани на мрежу за приступ интернету и на брзину од 54мбпс, да се чини да се мало спор - Знам много веће брзине вани авиалабле попут 108, 300 Мбпс итд .. И то питање уопште?

Хвала унапред.
Old 23 тра 2008, 22:30
Донаторска Група

Default Да ли је то добар лаптоп?

Би требало да раде добро. Свеједно Ц2Д ће вам дати добре перформансе.

Ас фор # 3 - чак и на већину Т1 линије / комерцијални подешавања, нећете добити више од 1МБ брзине Аныуаы. Не брините о томе:)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ацер лаптоп АСП5920Г - Да ли мислите да је ово добар посао за £ 409,99 ангы141 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 4. Окт 2009 06:00
Неко може Молимо Препоручи лаптоп уз добру графику. ангы141 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 27. Јул 2009 09:45
Да ли је то добар Нетбоок / Лаптоп? Аге оф РКО Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 25 новембар 2008 13:16
Добро Лаптоп за куповину! Дублин100 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 21 новембар 2008 14:57
Има 54 Мбпс добру брзину за лаптоп? саффронхонеы Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 11 април 2007 12:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц