![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bir dizüstü bilgisayar i benim ihtiyaçlarına uygun ama tamamen emin im değil bu öneriler ve sormaya devam Sohbet düşünüyorum bulunamadı Bu konuda bazı geribildiriminiz için. Bu özellikleri şunlardır: Model: Sony Vaio SZ 61 MN / B İşletim sistemi: Orijinal Windows Vista ® Business Platform: Intel ® Centrino ® işlemci teknolojisi Yongaseti: Mobile Intel ® 965GM Express Chipset İşlemci: Intel Core 2 çift çekirdekli saat hızı: 2.0 GHz Bellek Hızı (MHz): 667 Bellek Türü: DDR2 SDRAM (2x1024MB) RAM: 2GB Sabit Disk: 120GB Grafik: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU WLAN: 54Mbps at Dahili Pil Ömrü: 5hrs Max İlk bakışta bu benim ihtiyaç duydukları görünüyor ve iyi bir fiyatı var. Ama ancak çok emin bir yönü Sohbet değil Theres bu alanda Sohbet bir uzman olarak .. 1) En çok planı çalışmaları için seyahat sırasında çoğunlukla 2007 sistemi ve diğer ofis gibi uygulamalar dahil kullanmak için. Ben de iyi iş inanıyorum ... 2) ve bilgisayar programlama Visual Studio kullanarak hobi ilgi var zaman zaman. Öğrendik ki processsor alan bu verimli ve çalıştırmak için Eğer yukarıdaki özellikleri .. şartlar bunu karşılayacak kadar sorunsuz tamamen emin im değil gerekli büyük talep Theres 3) gibi sohbet çok seyahat etmek, çoğu zaman İnternet erişim için bir ağa bağlı olacak ve 54Mbps, bu yavaş biraz gibi görünmektedir doesnt en hızlı - i sıralar 108 gibi avialable, 300 Mbps çıkışı çok daha yüksek hız biliyorum vb .. VEYA bu konuda hiç bir? Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sorunsuz çalışır. Herhangi bir C2D iyi performans verir. # 3 - en çok T1 hatları / ticari ayarları bile olarak, yine bir 1MB hız daha elde edemeyebilirsiniz. Bu konuda endişe etmeyin:)
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|