менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Це хороший ноутбук?

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 квітня 2008, 15:03
Член групи

Default Це хороший ноутбук?

Здравствуйте,

Я знайшов ноутбук, я думаю, це відповідає моїм потребам, але їм не зовсім впевнений, таке їм збирається просити пропозицій і відгук про це.

Специфікації:

Модель: Sony VAIO SZ 61 MN / B
Операційна система: Windows Vista ® Business
Платформа: Процесор Intel ® Centrino ® для мобільних ПК
Чіпсет: Mobile Intel ® 965GM Express для мобільних ПК
Процесор: Intel Core 2 Dual Core
тактова частота: 2.0 ГГц
Швидкість пам'яті (МГц): 667
Тип пам'яті: DDR2 SDRAM (2x1024)
ОЗП: 2GB
Жорсткий диск: 120GB
Графіка: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU
WLAN: вбудований на 54Mbps
Battery Life: Макс з 5 часов

На перший погляд це виглядає для задоволення моїх потреб і має гарну ціну на нього. Однак, незважаючи на деякі аспекти Theres їм не зовсім впевнений як їм не є фахівцем в цій області ..

1) більшість планує використовувати його для роботи під час поїздки, в основному пов'язані додатків, таких як Office 2007 і всі інші. Я вважаю, це буде чудово працювати, хоча ...

2) Час від часу мене є хобі, відсотки з програмування з використанням Visual Studio. Theres дізнався, що величезний попит на processsor простір, необхідне для запуску, що для ефективного & гладко їм не зовсім впевнений, якщо вище специфікації зустріне його вимоги ..

3) Як їм подорожі багато, саме час і буде підключена до мережі для доступу в інтернет і на швидкості 54 Мбіт, doesnt, здавалося б, трохи повільно - я знаю набагато більш високій швидкості там avialable як 108, 300 Мбіт / с т.д. .. Або ж це питання на всіх?

Спасибо заранее.
Old 23 квітня 2008, 22:30
Донор групи

Default Це хороший ноутбук?

Повинно працювати нормально. Будь-який C2D дасть вам хорошу продуктивність.

Що стосується # 3 - навіть за найбільш T1 лінія / комерційні налаштування, ви не отримаєте більше, ніж 1MB швидкості в будь-якому випадку. Не хвилюйся про це:)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбук ACER ASP5920G - Ви вважаєте, що це гарний купити за £ 409,99 angy141 Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 4 жовтня 2009 06:00
Будь ласка, може хтось рекомендувати ноутбук з хорошою графікою. angy141 Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 27 вересня 2009 09:45
Чи є це добрим Netbook / ноутбук? Вік РКО Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 25 листопада 2008 13:16
Хороший ноутбук, щоб купити! Dublin100 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 21 листопада 2008 14:57
Складає 54 Мбіт / з хорошою швидкістю для ноутбука? saffronhoney Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 11 квітня 2007 12:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.