![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я знайшов ноутбук, я думаю, це відповідає моїм потребам, але їм не зовсім впевнений, таке їм збирається просити пропозицій і відгук про це. Специфікації: Модель: Sony VAIO SZ 61 MN / B Операційна система: Windows Vista ® Business Платформа: Процесор Intel ® Centrino ® для мобільних ПК Чіпсет: Mobile Intel ® 965GM Express для мобільних ПК Процесор: Intel Core 2 Dual Core тактова частота: 2.0 ГГц Швидкість пам'яті (МГц): 667 Тип пам'яті: DDR2 SDRAM (2x1024) ОЗП: 2GB Жорсткий диск: 120GB Графіка: NVIDIA ® GeForce ® 8400M GS GPU WLAN: вбудований на 54Mbps Battery Life: Макс з 5 часов На перший погляд це виглядає для задоволення моїх потреб і має гарну ціну на нього. Однак, незважаючи на деякі аспекти Theres їм не зовсім впевнений як їм не є фахівцем в цій області .. 1) більшість планує використовувати його для роботи під час поїздки, в основному пов'язані додатків, таких як Office 2007 і всі інші. Я вважаю, це буде чудово працювати, хоча ... 2) Час від часу мене є хобі, відсотки з програмування з використанням Visual Studio. Theres дізнався, що величезний попит на processsor простір, необхідне для запуску, що для ефективного & гладко їм не зовсім впевнений, якщо вище специфікації зустріне його вимоги .. 3) Як їм подорожі багато, саме час і буде підключена до мережі для доступу в інтернет і на швидкості 54 Мбіт, doesnt, здавалося б, трохи повільно - я знаю набагато більш високій швидкості там avialable як 108, 300 Мбіт / с т.д. .. Або ж це питання на всіх? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повинно працювати нормально. Будь-який C2D дасть вам хорошу продуктивність. Що стосується # 3 - навіть за найбільш T1 лінія / комерційні налаштування, ви не отримаєте більше, ніж 1MB швидкості в будь-якому випадку. Не хвилюйся про це:)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук ACER ASP5920G - Ви вважаєте, що це гарний купити за £ 409,99 | angy141 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 4 жовтня 2009 06:00 |
| Будь ласка, може хтось рекомендувати ноутбук з хорошою графікою. | angy141 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 27 вересня 2009 09:45 |
| Чи є це добрим Netbook / ноутбук? | Вік РКО | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 25 листопада 2008 13:16 |
| Хороший ноутбук, щоб купити! | Dublin100 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 21 листопада 2008 14:57 |
| Складає 54 Мбіт / з хорошою швидкістю для ноутбука? | saffronhoney | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 квітня 2007 12:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |