![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hledal v této netbook na PCWorld, je to nějaké dobré / stojí peníze? Díky. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...m=null&tm=null |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co máš v plánu ji používat pro?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Supposdly je to lepší volba než Eee v okamžiku ... ano ano, kupte ji! Mám EeePC 900 a miluji ji použít vždy. Než jsem ho koupil, jsem nevěděl, co jsem ji používat pro. Teď jsem nemohl být bez ní. Je to prostě tak přenosné.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hledáte dobrý obchod na notebooku .. Vista, 14 ", ~ 400 dolarů? | andrewanimation | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 21.října 2009 05:12 |
| Prosím, může někdo doporučit notebook s dobrou grafiku. | angy141 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 27.září 2009 09:45 |
| Dobrý Laptop nakupovat! | Dublin100 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21. listopadu 2008 14:57 |
| Je to dobrý notebook? | Theresonly1 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. dubna 2008 22:30 |
| Je 54 Mbps dobrou rychlost pro notebook? | saffronhoney | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. dubna 2007 12:33 |
| Thread Nástroje | |
| |