![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Био хандсоме код данашји нетбоок код ПЦУорлд, је ли било каквих добрих / исплати новац? Хвала. хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/сто...м=нулл&тм=нулл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта намеравате користити га?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Суппосдлы је бољи избор од еее у тренутку ... тако да, купи га! Имам ееепц 900 и ЈА љубав то, користити све време. Пре него што сам га купио, нисам знала шта ми се дешавало да их користе за. Сада не бих могао бити без ње. То је једноставно тако преносив.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тражите добар посао на лаптоп .. Видик, 14 ", ~ 400 $? | андреуаниматион | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 21 Окт 2009 05:12 |
| Неко може Молимо Препоручи лаптоп уз добру графику. | ангы141 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 27. Јул 2009 09:45 |
| Добро Лаптоп за куповину! | Дублин100 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 21 новембар 2008 14:57 |
| Да ли је то добар лаптоп? | Тхересонлы1 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 23 април 2008 22:30 |
| Има 54 Мбпс добру брзину за лаптоп? | саффронхонеы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 11 април 2007 12:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |