![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Стежили за цим Netbook на PCWorld, хіба добре / коштує грошей? Спасибо. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...m=null&tm=null |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви плануєте використовувати це?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Supposdly це кращий вибір, ніж Eee в даний момент ... Так що, так, купуйте його! Я EeePC 900, і я люблю його, використовувати весь час. Перед тим, як я купив його, я не знаю, що я збираюся використовувати його для. Тепер я не можу обходитися без неї. Це просто так переносимість.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шукаєте гарну угоду на ноутбук .. Vista, 14 ", ~ $ 400? | andrewanimation | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 21 жовтня 2009 05:12 |
| Будь ласка, може хтось рекомендувати ноутбук з хорошою графікою. | angy141 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 27 вересня 2009 09:45 |
| Хороший ноутбук, щоб купити! | Dublin100 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 21 листопада 2008 14:57 |
| Це хороший ноутбук? | Theresonly1 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 23 квітня 2008 22:30 |
| Складає 54 Мбіт / з хорошою швидкістю для ноутбука? | saffronhoney | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 квітня 2007 12:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |