![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Kluci, im stále hledají lepší kartu pro můj rozpočet .. moje volba je omezena na tyto grafické karty: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Který z těchto karet je nejlepší grafickou kartu? konečně jsem se, aby mé konečné rozhodnutí ... :) Jen pro upřesnění .. Viděl jsem na notebooku Toshiba bestbuy.com a grafickou kartou je ATI Radeon X1250 .. je napsáno, že se tam má 128megabajt vyhrazené paměti a až 831megabajt přidělena systémem Windows Vista .. IVE však u jiných místech se stejnou grafickou kartou, ale didnt uvedeny žádné vyhrazené paměti .. je možné, že měl bestbuy.com udělali chybu? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Hodně štěstí na vaší nové nákupu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viděl jsem hrát 7150m zapomnění a Doom3 na rozumné nastavení, která byla s Celeron 1.77GHZ a 1gig RAM (17 "širokoúhlý notebook) Edit: Já bych neřekl, že je určen spíše sdílený, pokud má 1gig Zde je dobrý přehled o 7150M
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak mohu použít grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potřeba nové grafické karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. ledna 2008 13:28 |
| Které grafické karty ke koupi? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. listopad 2007 16:40 |
| Grafické karty - Radeon 9550 | Mike | Obecné Hardware Chat | 8 | 20. říjen 2006 05:12 |
| Thread Nástroje | |
| |