![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Momački, Im još uvijek u potrazi za boljim karticu za moj proračun .. moji izbori su ograničeni na ove grafičke kartice: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000m 3) NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Koja od ovih kartica je najbolja grafička kartica? napokon sam da moj konačnu odluku ... :) Samo za pojašnjenje .. Vidio sam na bestbuy.com Toshiba laptop i njegove video kartica je ATI Radeon X1250 .. ona kaze da je tamo ima 128mb memorije i predani do 831mb dodijeljena Windows vidik .. Međutim Ive provjeriti druge stranice s istim video kartice ali nije naznačeno bilo koje memorije posvećen .. Je li moguće da je bestbuy.com pogriješili? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Sretno na vaš novi kupnje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidjela sam 7150m igrati Zaborav i Doom3 na razumnu postavke, koja je bila s Celeron 1.77GHZ i 1gig RAM-a (17 "widescreen laptop) Edit: Ne bih rekao da je to više kao namjenski zajedničku ako ima 1gig Ovdje je dobar pregled na 7150M
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako koristiti grafičku karticu Kao Ram? | Brazen | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12 rujan 2009 03:16 |
| Trebate novu grafičku karticu | Black Magic | Graphics Cards & Monitors | 2 | 2. siječanj 2008 13:28 |
| Koju grafičku karticu kupiti? | hartleyb | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2007 16:40 |
| Grafičke kartice - Radeon 9550 | Mike | General Hardware Chat | 8 | 20. listopad 2006 05:12 |
| Thread Tools | |
| |