![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Srácok, im még egy jobb kártyát az én költségvetés .. Saját döntéseket kizárólag az e grafikus kártyák: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150M 4), ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Melyik kártya a legjobb grafikus kártya? Végül is, hogy én végleges döntést ... :) Csak a pontosítás .. Láttam egy Toshiba laptop a bestbuy.com és videokártya egy ATI Radeon X1250 .. azt mondja, hogy van egy 128 MB dedikált memória és akár 831mb kiosztott Windows Vista .. ive azonban ellenőrizni más területek azonos videokártya de didnt megjelölt bármely dedikált memória .. Lehetséges, hogy bestbuy.com is hibáztam? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Sok sikert az új vásárlást! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Láttam a 7150m játszanak Oblivion és Doom3 megfelelő beállításokat, hogy volt egy Celeron 1.77GHZ és 1gig RAM (17 "widescreen laptop) Edit: Én nem mondom, hogy külön inkább megosztott, ha azt 1gig Itt van egy jó felülvizsgálja a 7150M
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan kell használni a grafikai kártyát Ram? | Brazen | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | Szeptember 12, 2009 03:16 |
| Need új grafikus kártya | Black Magic | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 2. Jan 2008 13:28 |
| Milyen grafikus kártyát vásárolni? | hartleyb | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Grafikus kártyák - Radeon 9550 | Mike | Általános fémáru Chat | 8 | 20. október 2006 05:12 |
| Téma eszközök | |
| |