![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Guys, im ieško vis geriau kortelė Mano biudžetas ..
Mano pasirinkimas yra ribotas, kad šios vaizdo plokštės: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) "ATI Radeon X1270 Kuris iš šių kortelė yra geriausia grafikos plokštę? Galiausiai aš turiu padaryti, kad mano galutinis sprendimas ... :) Tiesiog paaiškinti .. mačiau Toshiba nešiojamas bestbuy.com ir jo vaizdo korta ATI Radeon X1250 .. ji sako, kad tai buvo skirta 128mb atminties ir iki 831mb skirta "Windows Vista" .. Tačiau IVE patikrinti kitose svetainėse su paties vaizdo plokštė, bet didnt nurodyti visus svarbius atminties .. Ar įmanoma, kad bestbuy.com padarė klaidą? |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Sėkmės savo naują pirkti! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mačiau 7150m žaisti Oblivion ir Doom3 pagrįstomis parametrus, kurie buvo su Celeron 1.77GHZ ir 1gig RAM (17 "widescreen laptop)
Edit: Aš nenoriu pasakyti, kad ji yra skirta daugiau kaip bendrai jei ji 1gig Čia yra geros peržiūra 7150M
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|