![]() |
|
| |||
| |||
| Guys, im joprojām meklē labāku karti par manu budžetu .. mana izvēle ir tikai šīs grafiskās kartes: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3), NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Kurš no šiem karte ir labākā grafiskā karte? beidzot man darīt manu galīgo lēmumu ... :) Tikai skaidrības .. Es redzēju Toshiba klēpjdators ar bestbuy.com un tā video karte ir ATI Radeon X1250 .. ir teikts, ka tā ir 128mb veltīts atmiņu un līdz 831mb piešķirta ar Windows Vista .. tomēr IVE pārbaudīt citās vietās ar pašu video kartes, bet didn't norādīts nekādu speciālu atmiņas .. Vai ir iespējams, ka bestbuy.com veica kļūda? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Good luck jūsu jaunā pirkuma! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu redzējis 7150m spēlē Oblivion un Doom3 uz pamatotiem iestatījumus, kas bija ar Celeron 1.77GHZ un 1gig RAM (17 collu klēpjdators) Edit: Es negribētu teikt, ka tas ir veltīts daudz kā kopīga, ja tā ir 1gig Te ir labs pārskats 7150M