![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chłopaki, im wciąż szukają lepszej karty dla mojego budżetu .. moje wybory są ograniczone do tych kart graficznych: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Które z tych kart jest najlepszym karty graficznej? Mam wreszcie do mojej ostatecznej decyzji ... :) Tylko dla wyjaśnienia .. Widziałem sony w bestbuy.com i jego karta graficzna to ATI Radeon X1250 .. to mówi, że nie ma 128mb jest poświęcony pamięci i do 831mb przydzielane przez system Windows Vista .. ive jednak sprawdzić inne witryny o tych samych karty graficznej ale didnt wskazano żadnych poświęcony pamięci .. jest to możliwe, że miał bestbuy.com popełnił błąd? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Powodzenia na nowej zakupu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widziałem na 7150m grać Oblivion i Doom3 na rozsądnych ustawień, który był z Celeron 1.77GHZ i 1gig RAM (17 "widescreen laptop) Edit: Nie chciałbym powiedzieć, że jest on dedykowany bardziej wspólnych, jeżeli ma 1gig Oto dobry przegląd 7150M
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
![]() |
|
| Zakładki |