![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Baieti, im încă în căutarea pentru o mai bună carte pentru bugetul meu .. opţiunile mele sunt limitate la aceste carduri grafice: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Pe care dintre acestea este cea mai bună carte de grafic carte? În cele din urmă am să-mi fac o decizie finală ... :) Doar pentru clarificarea .. Am văzut un laptop Toshiba la bestbuy.com şi placă video este un ATI Radeon X1250 .. se spune că acolo este un 128MB memorie dedicată şi până la 831mb alocate de Windows Vista .. Cu toate acestea ive verifica pe alte site-uri cu aceeaşi placă video, dar a indicat didnt orice memorie dedicată .. Este posibil ca bestbuy.com a făcut o greşeală? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Mult noroc pe noi cumpărare! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am văzut de 7150m juca uitare şi Doom3 pe rezonabil setări, care a fost cu un Celeron 1.77GHZ şi 1gig de RAM (17 "widescreen laptop) Edit: Nu aş spune că este dedicat mai mult ca în comun în cazul în care acesta a 1gig Aici este o trecere în revistă a 7150M
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|