![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kluci, im stále hľadajú lepšiu kartu pre môj rozpočet .. moja voľba je obmedzená na tieto grafické karty: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Ktorý z týchto kariet je najlepšie grafickú kartu? Nakoniec som sa, aby moje konečné rozhodnutie ... :) Len pre upresnenie .. Videl som na notebooku Toshiba bestbuy.com a grafickou kartou je ATI Radeon X1250 .. je napísané, že sa tam má 128megabajt vyhradenej pamäte a až 831megabajt pridelená systémom Windows Vista .. IVE však u iných miestach s rovnakou grafickou kartou, ale didnt uvedené žiadne vyhradenej pamäte .. je možné, že mal bestbuy.com urobili chybu? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Veľa šťastia na vašej novej nákupu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Videl som hrať 7150 zabudnutia a Doom3 na rozumné nastavenie, ktorá bola s Celeron 1.77GHZ a 1GIG RAM (17 "širokouhlý notebook) Edit: Já bych neřekl, že je určený skôr zdieľaný, ak má 1GIG Tu je dobrý prehľad o 7150
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|