![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Момачки, Им још увек у потрази за бољим картицу за мој буџет .. моји избори су ограничени на ове графичке картице: 1) Интел ГМА Кс3100 2) НВИДИА ГеФорце 7000м 3) НВИДИА ГеФорце 7150М 4) АТИ Радеон Кс1250 5) АТИ Радеон Кс1270 Која од ових картица је најбоља графичка картица? напокон сам да мој коначну одлуку ... :) Само за појашњење .. Видео сам на бестбуы.цом Тосхиба лаптоп и његове видео картица је АТИ Радеон Кс1250 .. она казе да је тамо има 128МБ меморије и предани до 831мб додељена Уиндоуси видик .. Међутим Иве проверите друге странице с истим видео картице али није назначено било које меморије посвећен .. Да ли је могуће да је бестбуы.цом погрешила? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Сретно на ваш нови куповине! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видјела сам 7150м играти Заборав и Доом3 на разумну подешавања, која је била са Целерон 1.77ГХЗ и 1гиг РАМ-а (17 "уидесцреен лаптоп) Едит: Не бих рекао да је то више као наменски заједничку ако има 1гиг Овде је добар преглед на 7150М
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како се користи графичка картица као РАМ? | Месинга | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. Јул 2009 03:16 |
| Требате нову графичку картицу | Блацк Магиц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 13:28 |
| Коју графичку картицу купити? | хартлеыб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 7 новембар 2007 16:40 |
| Графичке картице - Радеон 9550 | Мајк | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 20 октобар 2006 05:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |