![]() |
|
| |||
| |||
| Çocuklar, yine de bütçe .. için daha iyi bir kart arıyor Sohbet benim seçenek bu grafik kartları ile sınırlıdır: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Bu kartın en iyi grafik kartı nedir? Sonunda benim son karar vermeliyiz ... :) Sadece açıklama için .. I bestbuy.com bir Toshiba dizüstü bilgisayar ve ekran kartı gördüm ATI Radeon X1250 .. olduğunu orada da olduğunu söylüyor ve 831mb pencereler ile uzak manzara .. tahsis için 128MB özel hafızası vardır aynı ekran kartı ile didnt .. herhangi bir özel bellek belirtilen Ancak ive kontrol diğer sitelerde ama mümkün olduğu bestbuy.com bir hata yapmış olduğu? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yeni satın alma konusunda iyi şanslar! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben 7150m oyun Oblivion ve uygun ayarları Doom3, bir Celeron 1.77GHZ ve 1gig RAM (17 "geniş ekran dizüstü bilgisayar) olduğunu gördüm Düzenle: Ben eğer 1gig olduğunu daha ortak gibi özel olduğunu söylemek değildir İşte 7150M iyi bir incelemesidir.PHP
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
![]() |
|
| Bookmarks |