![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хлопці, їм все ще шукає кращу карту для мого бюджету .. мій вибір обмежується цими графічними картами: 1) Intel GMA X3100 2) NVIDIA GeForce 7000M 3) NVIDIA GeForce 7150M 4) ATI Radeon X1250 5) ATI Radeon X1270 Яка з цих карт є кращою графічною картою? Нарешті я повинен зробити моє остаточне рішення ... :) Просто для роз'яснення .. Я бачив на ноутбуці Toshiba bestbuy.com і відеокартою ATI Radeon X1250 .. там сказано, що це має 128 Мб виділеної пам'яті і до 831mb, що виділяються Windows Vista .. Однак Ive перевірити інші сайти з тією ж відеокарті, але Didn't вказав будь-який присвячений пам'яті .. Можливо чи, що bestbuy.com зробив помилку? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Удачи на новій покупкою! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я бачив, як грають 7150M Oblivion і Doom 3 на розумних настройках, що було з Celeron 1.77GHZ і 1gig оперативної пам'яті (17-дюймовий широкоекранний ноутбук) Зміна: Я б не сказав, що вона присвячена більш загальним, як якщо вона 1gig Ось хороший огляд 7150M
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? | Brazen | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 вересня 2009 03:16 |
| Потрібна нова графічна карта | Чорна магія | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 13:28 |
| Яку відеокарту купити? | hartleyb | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 16:40 |
| Відеокарти - Radeon 9550 | Mike | Генеральний обладнання чат | 8 | 20 жовтня 2006 05:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |