![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей Im ново! стремя се да спечеля! Аз имам Dell Inspiron 6400 Intel Centrino 1,86 GHz 512MB RAM XP Home SP2 80GB HDD Може ли някой да ми помогне да разберете какво ми борда графики е настроен към и как да го промените? Благодарение Джеймс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP или Vista? (за да ви покажа как можете да видите на gpu чипсет). Вие не можете да я промените. Добре дошли също.
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() XP Home Edition, Service Pack 2 не можете да я промените? можете да го смените с моя стар компютър. |
|
| |||
| |||
| Мръсник. По някаква причина аз мислех да поставите "лаптоп" някъде в публикацията си. Err ..... Ами сега? ![]() Започвам > Контролен панел > Външен вид и теми > Показвам > Настройки. Под снимка на екрана, тя ще каже "Показвам: " При това то ще цитирам ви карта / интегриран чипсет.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
той казва: Мобилен Intel (R) 945GM Express чипсет Семеен Не знам какво означава това |
|
| |||
| |||
| В този случай, не, не можете да суап на графики чипсет. 1) Тъй като става дума за лаптоп и там не е стандартизиран формат gpu е в лаптопи. 2) Вие сте интегриран чипсет.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Помощ! Графика и PSU Помощ | maxll3 | Графика на карти & Монитори | 2 | 13-ти ноември, 2009 05:13 |
| Графики | Mooseknuckle | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 1-во Jul 2008 06:29 |
| Графика! | Ando913 | Графика на карти & Монитори | 2 | 3 Feb 2008 12:27 |
| На борда на графики | проливат | Графика на карти & Монитори | 2 | 6 януари 2008 10:53 |
| Нова графика, Нова PSU? | pandahead | Графика на карти & Монитори | 3 | 30 ноември 2007 11:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |