![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi im new! woo! Mám Dell Inspiron 6400 Intel Centrino 1,86 Ghz 512 MB RAM XP Home SP2 80GB HDD Může mi někdo pomůže najít, co moje grafika palubě je nastaven a jak to změnit? Díky James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP nebo Vista? (ukázat vám, jak zobrazit GPU čipset). Nemůžete změnit. Vítáme také.
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() XP Home Edition, Service Pack 2 nemůžete změnit? Vám se to mohlo změnit můj starý počítač. |
|
| |||
| |||
| Sodomita. Z nějakého důvodu jsem si dáš 'notebook' někde na svých místech. Err ..... Jejda! ![]() Začít > Ovládací panely > Vzhled a motivy > Displej > Nastavení. Podle pic na obrazovce se bude říkat "Displej: " Pod že bude citovat vaše karta / integrovaný čipset.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citace:
jej říká: Mobile Intel (R) 945GM Express Čipová Rodina Nevíte, co to znamená |
|
| |||
| |||
| V tomto případě není, nemůžete swap z grafické čipové sady. 1) Vzhledem k tomu, že je to notebook a tam to není standardizované rozložení pro GPU je v laptopech. 2) You've integrovaného čipsetu.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |