![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi im novo! udvarati! Imam Dell Inspiron 6400 Intel Centrino 1,86 GHz 512MB RAM XP Home SP2 80Gb HDD Može bilo tko pomoć mene kako bi saznali što moja onboard grafika je postavljen da se i kako promijeniti? Hvala James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP ili Vista? (da vam pokazati kako da pregledate GPU chipset). Ne možete promijeniti. Dobrodošli također.
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() XP Home Edition Service Pack 2 ne možete ga promijeniti? mogli biste ga promijeniti sa mojim starim PC. |
|
| |||
| |||
| Odjebi. Iz nekog razloga sam mislio da stavite "laptopa 'negdje u vaš post. Pogriješiti ..... Ups! ![]() Početak > Control Panel > Izgled i teme > Prikaz > Postavke. Pod pic of screen on će reći "Prikaz: " Pod navod da će vaše kartice / integrirani chipset.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
on kaže: Mobile Intel (R) 945GM Express chipset Family ne siguran što to znači |
|
| |||
| |||
| U tom slučaju, ne, ne možete swap out grafika chipset. 1) Zato što je laptop i ne postoji standardizirani izgled za GPU u laptop. 2) Vi ste integrirani chipset.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Pomoć! Grafika i PSU za pomoć | maxll3 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 13 studeni 2009 05:13 |
| Grafika | Mooseknuckle | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 1. srpnja 2008 06:29 |
| Graphics! | Ando913 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 3. veljača 2008 12:27 |
| On-pansion grafika | proliti | Graphics Cards & Monitors | 2 | 6. siječanj 2008 10:53 |
| Nova grafika, New PSU? | pandahead | Graphics Cards & Monitors | 3 | 30. studeni 2007 11:21 |
| Thread Tools | |
| |