![]() |
|
| |||
| |||
| היי IM חדש! לחזור! יש לי Dell Inspiron 6400 Intel Centrino 1.86 Ghz 512MB זיכרון RAM XP Home SP2 80Gb HDD מישהו יכול לעזור לי לברר מה שלי onboard גרפיקה מוגדר ואיך לשנות את זה? תודה ג 'יימס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP או Vista? (כדי להראות לך איך להציג את gpu שבבים). אתה לא יכול לשנות את זה. ברוכים הבאים גם.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() XP Home Edition, Service Pack 2 אתה לא יכול לשנות את זה? אתה יכול לשנות את זה עם המחשב הישן שלי. |
|
| |||
| |||
| סדומאי. מסיבה כלשהי, חשבתי שמת 'נייד' אי שם את ההודעה. לטעות ..... אופס? ![]() התחלה > לוח הבקרה > מראה וערכות נושא > תצוגה > הגדרות. תחת pic של המסך הוא אומר "תצוגה: " תחת זה היא לצטט את כרטיס / שבבים משולבת.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה אומר: Mobile Intel (R) 945GM Express שבבים משפחתי לא בטוח מה זה אומר |
|
| |||
| |||
| במקרה כזה, לא, אתה לא יכול להחליף את הגרפיקה שבבים. 1) כי זה מחשב נייד ויש לא סטנדרטית עבור פריסת gpu של המחשבים הניידים ב. 2) שכבר משולבת שבבים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! עזרה! גרפיקה PSU עזרה | maxll3 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 13 נובמבר 2009 05:13 |
| גרפיקה | Mooseknuckle | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | ב -1 ליולי 2008 06:29 |
| גרפיקה! | Ando913 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 3rd פברואר 2008 12:27 |
| On-Board גרפיקה | לשפוך | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 6 ינואר 2008 10:53 |
| גרפיקה חדשה, PSU חדש? | pandahead | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2007 11:21 |
| שרשרת כלים | |
| |