![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi im new! WOO! Turiu Dell Inspiron 6400 Intel Centrino 1.86 GHz 512MB RAM XP Home SP2 80GB HDD Can anyone help me išsiaiškinti, ką mano laive grafika yra nustatyta ir kaip ją pakeisti? Thanks James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP ar Vista? (parodyti jums, kaip peržiūrėti GPU Chipset). Jūs negalite pakeisti. Sveiki taip pat.
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() XP Home Edition Service Pack 2 Jūs negalite pakeisti? galima pakeisti su mano senas PC. |
|
| |||
| |||
| Pederasta. Dėl tam tikrų priežasčių aš maniau, jūs galėsite įdėti "nešiojamasis kompiuteris" kažkur į savo postą. Err ..... Oops? ![]() Pradžia > Valdymo skydas > Išvaizda ir Temos > Parodyti > Nustatymai. Pagal ekranas ji bus pasakyti pic "Parodyti" Pagal kad tai citata iš jūsų kortelės / integruotų mikroschemų rinkiniai.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citata:
ji sako: Intel (R) 945GM Express Chipset Family Nežinote ką tai reiškia |
|
| |||
| |||
| Tokiu atveju, ne, tu negali apsikeitimo iš grafika chipset. 1) Kadangi tai nešiojamas kompiuteris ir ten ne standartiniu išdėstymą GPU's nešiojamieji kompiuteriai. 2) Jūs integruota chipset.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |