![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi im new! woo! Mám Dell Inspiron 6400 Intel Centrino 1,86 Ghz 512 MB RAM XP Home SP2 80GB HDD Môže mi niekto pomôže nájsť, čo moje grafika palube je nastavený a ako to zmeniť? Vďaka James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP alebo Vista? (ukázať vám, ako zobraziť GPU čipset). Nemôžete zmeniť. Vítame tiež.
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() XP Home Edition, Service Pack 2 nemôžete zmeniť? Vám sa to mohlo zmeniť môj starý počítač. |
|
| |||
| |||
| Sodomita. Z nejakého dôvodu som si dáš 'notebook' niekde na svojich miestach. Err ..... Jejda! ![]() Začať > Ovládací panel > Vzhľad a motívy > Displej > Nastavenie. Podľa pic na obrazovke sa bude hovoriť "Displej: " Pod že bude citovať vaša karta / integrovaný čipset.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
jej hovorí: Mobile Intel (R) 945GM Express Čipová Rodina Neviete, čo to znamená |
|
| |||
| |||
| V tomto prípade nie je, nemôžete swap z grafickej čipovej sady. 1) Vzhľadom k tomu, že je to notebook a tam to nie je štandardizované rozloženia pre GPU je v laptopoch. 2) You've integrovaného čipsetu.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |