![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи им ново! удварати! Имам Делл Инспирон 6400 Интел Центрино 1,86 ГХз 512МБ РАМ КСП Хоме СП2 80Гб ХДД Може било ко помоћ мене како би сазнали што моја онбоард графика је постављен да се и како променити? Хвала Џејмс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП или Виста? (да вам показати како да прегледате ГПУ цхипсет). Не можете променити. Добродошли такође.
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() КСП Хоме Едитион Сервице Пацк 2 не можете да га промените? могли бисте га променити са мојим старим ПЦ. |
|
| |||
| |||
| Одјеби. Из неког разлога сам мислио да ставите "лаптоп 'негде у ваш пост. Погрешити ..... Упс! ![]() Почетак > Цонтрол Панел > Изглед и теме > Приказ > Подешавања. Под ПИЦ оф сцреен он ће рећи "Приказ: " Под навод да ће ваше картице / интегрисани цхипсет.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
он каже: Мобиле Интел (Р) 945ГМ Експресс цхипсет Фамилы не сигуран шта то значи |
|
| |||
| |||
| У том случају, не, не можете суап оут графика цхипсет. 1) Зато што је лаптоп и не постоји стандардизовани формат за ГПУ у лаптоп. 2) Ви сте интегрисани цхипсет.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ! Помоћ! Графика и ЛУП Помоћ | макслл3 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 13. новембар 2009 05:13 |
| Графика | Моосекнуцкле | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 1. јула 2008 06:29 |
| Грапхицс! | Андо913 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 3 фебруар 2008 12:27 |
| Он-пансион графика | пролити | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 6 јануар 2008 10:53 |
| Нова графика, Неу псу? | пандахеад | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 30 новембар 2007 11:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |