![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт їм нове! Woo! У мене Dell Inspiron 6400 Intel Centrino 1,86 Ghz 512 МБ ОЗУ XP Home SP2 80Gb HDD Чи можна допомогти мені дізнатися, що мій інтегрованих графічних має значення і як її змінити? Завдяки Джеймс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xp або Vista? (щоб показати вам, як для перегляду графічних чіпсетів). Ви не можете його змінити. Вітаємо також.
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() XP Home Edition з пакетом оновлень 2 Ви не можете змінити його? Ви можете змінити його з моїм старим комп'ютером. |
|
| |||
| |||
| Мудак. Мені чомусь думала, що ти поклав 'ноутбуком десь в своїх повідомленнях. Err ..... Ой? ![]() Початок > Панель управління > Оформлення та теми > Відображати > Налаштування. Під ПІК екран буде сказати "Відображати: " Відповідно до цього він буде процитувати ваші картки / інтегрований чіпсет.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
вона каже: Mobile Intel (R) 945GM Express Chipset Family Чи не впевнений, що це означає |
|
| |||
| |||
| У цьому випадку, ні, ви не можете замініть графічних чіпсетів. 1) Тому що це ноутбук і там не стандартизовані макет для GPU в ноутбуках. 2) Ви інтегрований чіпсет.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |