![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, това е първият ми пост, както и темата, затова как си? За бизнеса тогава ми Лаптоп наскоро (за около последните 2-3 седмици) са били изложени доста странно поведение. Именно тя изостава ужасно, когато се играят игри. Това важи и за всички игри, ума ти, а не само тези трудни. Някои примери са империя Общо война и Star Wars Котор, които използва за игра без никакви дефекти, но сега МИГ толкова много, че да бъдат unplayable. (интересна бележка е, че когато започне тактическа битка в империя общо война, играта тече гладко за първи около 4 минути, без значение какво е на картата, било то огромни армии или просто skirmishing партии, а след това изостава след като луд на 4 минути са изминали) Както и да е, аз имам никакъв представа какво може да се води такъв проблем, тъй като рутинно извършва поддръжката на всичките ми твърди дискове. Този проблем започна случва в същото време аз реших да се движи цяло е *** зареждане на файлове (повече от 40GB!) Ми се от основна твърдия диск и в един от моите празни такива, като моя компютър разполага с 3 от тях. Файловете са филми, музика и файлове за изтегляне като цяло, така че си помислих, че може би можех да се избегне прегряване на бедните машина, и в същото време увеличи ефективността. Аз съм тъжна да кажа точно обратното се случи, тъй като моята машина не топлина, но тя не играят игри ефективно, или почти всичко за този въпрос! Друго нещо, на бележка, че е копие и отрязани скорости са забавени до по-малко от половината на това, което те са били boefore проблема се появи. За тези, които не искат да четат текста-стена: Имам един необичаен изоставащите проблем докато играете игри от всякакъв тип. За онези от вас, които имат отговор, аз ти благодаря искрено! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С спецификационен на 8930, тя трябва да текат като светкавица.
| |||
| |||
| Цитат:
Що се отнася Antivirus и AntiSpyware сканира, да, аз го правя тях, но с изтекъл срок за сигурност McAfee програма, която е само едно, което имам. То изтича през февруари, така че може би е по-нов вирус или нещо, което причинява МИГ ... |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. ...... Ако си се качил, че дълго, без защита, е доста вероятно имате множество & вируса на злонамерен софтуер. Към Virus & Spyware Сигурност форум тук, Прочетете първо лепкава и изтеглете сканиране програми изброени и други и следвайте инструкциите внимателно. evilfantasy ни е резидент шпионски експерт и съм сигурен, че ще може да Ви посъветва да ...... да се предупреди, че ... шпионски отстраняване може да вземе справедливо време да отстраните, ако имате много от него. |
|
| |||
| |||
| Много благодаря Philthomas! |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли ..... Късмет с това да се сортират. |
![]() |
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Acer се стремят T180 ъпгрейди | Разстояние | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 6 юни 2009 11:46 |
| Acer се стремят Predator G7700 | Supercalifragilistic | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 25 април 2009 01:45 |
| Купете Acer се стремят 5920? | MJM | Лаптопи, Mobiles & текст | 9 | 19 Юли 2008 18:47 |
| Acer се стремят 5610Z | Acerman | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 ноември 2007 07:36 |
| Acer се стремят не играя DVDs! | sarah050404 | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 14 Окт 2007 05:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |