menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím?

Reply

Thread Nástroje
Old 1. července 2009, 06:53
Nový člen skupiny

Default Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím?

Ahoj všichni, je to můj první příspěvek, a nit, tak jak se máte?

K podnikání pak My Laptop nedávno (asi posledních 2-3 týdnů) se projevující spíše podivné chování. A to je strašně pokulhává, když jsem hrát hry. To platí pro všechny hry, mysli vás, a ne jen ty náročné. Několik příkladů jsou monarchii Celkem války a Star Wars Kotor, které používá k přehrávání bez jakékoli vady, ale teď lag tak, aby byl nehratelný. (zajímavá poznámka je, že když jsem zahájila taktická bitva v monarchii celkem války, hra běží plynule na první cca 4 minuty, bez ohledu na to, je na mapě, je to obrovské armády, nebo jen skirmishing stran, a pak zůstává jako blázen po o 4 minuty prošli)

Tak jako tak, nemám představu, co by mohlo být příčinou takového problému, když jsem pravidelně provádět údržbu na všech mých pevných disků.

Tento problém začal odehrává ve stejné době jsem se rozhodl přesunout celý náklad s *** souborů (více než 40GB!) Z mé hlavní pevný disk a do jednoho z mých prázdné, jako můj PC má 3 z nich. Soubory byly filmy, hudbu a BitTorrent v obecné, tak jsem si myslel, že snad bych se zabránilo přehřátí chudé stroje, a zároveň zvýšit efektivitu. I'm sad to říci zcela opačný se stalo, protože můj stroj není teplo, ale není hrát hry, efektivní, nebo téměř vůbec pro tuto věc! Jiná věc je, že na vědomí kopii a snížení rychlosti se zpomalil na méně než polovinu toho, co byli boefore problém objevil.

Pro ty, kteří nechtějí číst text-stěna: Mám neobvyklý problém zaostává při hraní her jakéhokoli typu.

Pro ty z vás, kteří mají odpověď, děkuji Vám upřímně!
Old 1. července 2009, 15:04
Dárce Skupina

S parametry na 8930, by mělo probíhat jako blesk.

Jste udělal úplné AntiVrus & AntiSpyware testuje pro kontrolu Virus se / Malware?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1. července 2009, 15:09
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
S parametry na 8930, by mělo probíhat jako blesk.

Jste udělal úplné AntiVrus & AntiSpyware testuje pro kontrolu Virus se / Malware?
To je přesně to, co je DID dělat, až 2-3 týdny! Mé hry nikdy neměli problémy, v 10 měsících jsem měl tento počítač.

Stejně jako u Antivirus a antispyware skeny, ano, jsem si na ně, ale také s vypršel Mcafee bezpečnostní program, který je jediný, co mám. Je vypršela v únoru, tak snad je to novější, nebo tak něco Virus, který způsobuje lag ...
Old 1. července 2009, 15:18
Dárce Skupina

Hmmmm. ...... pokud jste dlouho pryč, že bez ochrany, je to docela pravděpodobné, máte více virus to & malware.
Go to the Virus & Spyware Zabezpečení fórum tady, Přečtěte si první lepkavá a stáhnout scan uvedených programů apod. a postupujte podle pokynů pečlivě.

evilfantasy je náš rezident spyware odborníků a jsem si jistý, že bude schopen poradit ...... být upozorněni, když ... Spyware může mít spravedlivý a zároveň odstranit, pokud máte hodně ji.
Old 1. července 2009, 15:19
Nový člen skupiny

Díky moc Philthomas!
Old 1. července 2009, 15:21
Dárce Skupina

Není zač ..... štěstí se dostat je setříděno.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Acer Aspire T180 Upgrady Vzdálenost Procesory, základní desky & RAM 5 6. června 2009 11:46
Acer Aspire Predator G7700 Supercalifragilistic Procesory, základní desky & RAM 2 25. dubna 2009 01:45
Kupte si Acer Aspire 5920? MJM Notebooky, Mobily a PDA 9 19. července 2008 18:47
ACER Aspire 5610Z Acerman Obecné Hardware Chat 2 14. listopadu 2007 07:36
Acer Aspire není přehrávání DVD! sarah050404 Notebooky, Mobily a PDA 6 14. říjen 2007 05:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.