μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

HELP με Acer Aspire 8930! Παρακαλώ;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1η Ιουλ 2009, 06:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HELP με Acer Aspire 8930! Παρακαλώ;

Γεια σε όλους, είναι η πρώτη μου επιστολή, και το νήμα, οπότε τι κάνεις;

Για τις επιχειρήσεις, στη συνέχεια, μου Laptop πρόσφατα (για περίπου τα τελευταία 2-3 εβδομάδες) ήταν μάλλον περίεργο εμφανίζοντος συμπεριφορά. Πιο συγκεκριμένα, υπολείπεται τρομερά όταν παίζω παιχνίδια. Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια, το μυαλό σας, και δεν αφορά μόνο εκείνες απαιτητικούς. Μερικά παραδείγματα είναι Αυτοκρατορίας Σύνολο Πολέμου και Star Wars Kotor, τα οποία χρησιμοποιούνται για να παίξετε ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ατέλειες, αλλά τώρα υπολείπονται τόσο πολύ, ώστε να είναι unplayable. (μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι ότι όταν αρχίσει μια μάχη τακτικής στην Αυτοκρατορία συνολικού πολέμου, το παιχνίδι τρέχει ομαλά για το πρώτο περίπου 4 λεπτά, το θέμα δεν WHAT'S στον χάρτη, να είναι τεράστιες στρατιές ή απλά skirmishing μέρη και, στη συνέχεια, σαν τρελό υπολείπεται μετά τα 4 λεπτά έχουν περάσει)

Tελoσπάvτωv, δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο πρόβλημα, όπως συνήθως εκτελεί συντήρηση για όλα μου σκληρούς δίσκους.

Το πρόβλημα άρχισε να συμβαίνει την ίδια στιγμή αποφάσισα να μετακινήσετε ένα ολόκληρο φορτίο s *** αρχείων (πάνω από 40GB!) Από τις βασικές μου σκληρό δίσκο και σε ένα από τα κενά, όπως τον υπολογιστή μου έχει 3 από αυτούς. Τα αρχεία ήταν ταινίες, μουσική και downloads γενικά, κι έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα ίσως να αποφευχθεί η υπερθέρμανση των φτωχών μηχανή, και ταυτόχρονα να αυξήσει την αποτελεσματικότητα. Είμαι λυπημένος να πω ακριβώς το αντίθετο συνέβη, όπως το μηχάνημά μου δεν θερμανθούν, αλλά δεν παίζουν τα παιχνίδια αποτελεσματικά, ή σχεδόν σε όλα για αυτό το θέμα! Ένα άλλο πράγμα να σημειωθεί ότι είναι αντίγραφο και κομμένα ταχύτητες έχουν επιβραδυνθεί σε λιγότερο από το μισό από αυτό που είχαν boefore το πρόβλημα εμφανίστηκε.

Για εκείνους που δεν θέλουν να διαβάσουν το κείμενο-τοίχο: Έχω μείνει ένα ασυνήθιστο πρόβλημα όταν παίζει παιχνίδια για κάθε τύπο.

Για όσους από εσάς μια απάντηση, σας ευχαριστώ ειλικρινά!
Old 1η Ιουλ 2009, 15:04
Ομάδα Δωρητών

Με το spec του 8930, θα πρέπει να τρέχει σαν κεραυνός.

Έχετε κάνει πλήρη AntiVrus & AntiSpyware σαρώσεις για να ελέγξετε τη Virus / Malware;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1η Ιουλ 2009, 15:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Με το spec του 8930, θα πρέπει να τρέχει σαν κεραυνός.

Έχετε κάνει πλήρη AntiVrus & AntiSpyware σαρώσεις για να ελέγξετε τη Virus / Malware;
Αυτό ακριβώς έκανε και κάνει, μέχρι τις 2-3 εβδομάδες πριν! My παιχνίδια δεν είχαν ποτέ προβλήματα, κατά τους 10 μήνες που έχω είχε αυτό τον υπολογιστή.

Όσο για Antivirus AntiSpyware σαρώνει και, μάλιστα, καλά κάνουν, αλλά με ένα πρόγραμμα έληξε MCAFEE ασφάλειας, η οποία είναι η μόνη που έχω. Θα λήξει τον Φεβρουάριο, οπότε ίσως είναι μια νεότερη Virus ή κάτι, που προκαλεί υστέρηση ...
Old 1η Ιουλ 2009, 15:18
Ομάδα Δωρητών

Hmmmm. ...... εάν έχετε περάσει το χρονικό διάστημα που δεν προστασία, είναι πολύ πιθανόν να έχετε πολλαπλές & ιού του κακόβουλου λογισμικού.
Πήγαινε στην Spyware Virus & Security Forum εδώ, Διαβάστε το πρώτο κολλώδης και κατεβάστε τα προγράμματα που σάρωσης κ.λπ. και ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά.

evilfantasy μας είναι κάτοικος spyware εμπειρογνωμόνων και είμαι βέβαιος ότι θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει ...... να προειδοποιούνται και αν ... αφαίρεση spyware μπορεί να λάβει μια δίκαιη, ενώ για την άρση, αν έχετε τις παρτίδες του.
Old 1η Ιουλ 2009, 15:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ Philthomas!
Old 1η Ιουλ 2009, 15:21
Ομάδα Δωρητών

Είσαι ευπρόσδεκτη ..... καλή τύχη με το να είναι ταξινομημένο.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.