manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Pomoć s Acer stremiti 8930! Molimo vas?

Reply

Thread Tools
Old 1. srpnja 2009, 06:53
Novi član grupe

Default Pomoć s Acer stremiti 8930! Molimo vas?

Pozdrav svima, ovo mi je prvi post, a niti, kako ste?

To Business tada, moj laptop je nedavno (otprilike u posljednjih 2-3 tjedna) izlaže se prilično čudno ponašanje. Naime, ona zaostaje užasno kad mi igramo. To vrijedi i za sve igre, umu od vas, a ne samo one zahtjevne. Nekoliko primjera su Empire Total War i Star Wars Kotor, oba od kojih se koristi za reprodukciju bez nedostataka, ali sada lag toliko da je unplayable. (zanimljivo je da je note kada započinjem taktičke borbe u Carstvu totalnog rata, igra teče glatko za prvu oko 4 minute, bez obzira na mapi, bilo da se radi ogromne vojske ili samo skirmishing strana, a zatim kao ludi zaostaje nakon 4 minute su prošli)

Anyways, ja nemam pojma što bi mogao biti uzrok takvih problema, kao što sam rutinski obavljati održavanje na sva moja tvrdih diskova.

Taj se problem događa započela u isto vrijeme sam odlučila premjestiti cijelu s *** load datoteka (više od 40GB!) Iz moje glavni tvrdi disk i na jedan od mojih prazna one, kao moj PC ima 3 od njih. Datoteke su filmovi, glazba, i preuzme u cjelini, pa sam mislio da mozda sam mogla izbjeći pregrijavanja siromasima stroj, a istovremeno i povećanje efikasnosti. Ja sam tužna reći sasvim suprotno se dogodilo, kao moj stroj ne podgrijati, ali ona ne igra igre efikasno, ili gotovo uopće za to pitanje! Druga stvar je da primjetite kopiranje i izrezati brzinama imaju usporen na manje od pola onoga što su bili boefore problem pojavio.

Za one koji ne žele čitati text-zid: Imam neobičan problem trom našto igranje igara bilo koje vrste.

Za one od vas koji su se kao odgovor, ja vam iskreno zahvaljujem!
Old 1. srpnja 2009, 15:04
Donatorska Grupa

Sa spec. od 8930, ona bi trebala izvoditi kao munja.

Si učinio punim AntiVrus & protušpijunskih scans to ček za Virus's / zaštita od zlonamjernih programa?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 1. srpnja 2009, 15:09
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Sa spec. od 8930, ona bi trebala izvoditi kao munja.

Si učinio punim AntiVrus & protušpijunskih scans to ček za Virus's / zaštita od zlonamjernih programa?
To je upravo ono što to se to, sve do prije 2-3 tjedna! Moje igre nikada nisu imali problema, u 10 mjeseci sam imao ovom računalu.

Kao za Antivirusi i protušpijunski skenira, da, ja sam ih, ali je istekao McAfee sigurnosnog programa, što je samo jedan sam. To je istekao u veljači, pa mozda je to noviji virus ili nešto, da izaziva lag ...
Old 1. srpnja 2009, 15:18
Donatorska Grupa

Hmmmm. ...... ako si se popeo da dugo bez zaštite je vrlo vjerojatno imate više virus je i zaštita od zlonamjernih programa.
Idi na Virus Spyware i sigurnost forum ovdje, Pročitati prve ljepljive i preuzimanje skenirati programe navedene itd. i pratite upute pažljivo.

evilfantasy je naš stručni stanovnik spyware i siguran sam da će se moći savjetovati vas ...... upozorio je da se ... spyware removal pošteno može potrajati dok se za uklanjanje, ako imate puno toga.
Old 1. srpnja 2009, 15:19
Novi član grupe

Puno hvala Philthomas!
Old 1. srpnja 2009, 15:21
Donatorska Grupa

You're welcome ..... Sretno s uzimajući ga redaju.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.