![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek, ez az első poszt, és a téma, hogy hogy van? Akkor az üzleti, My Laptop a közelmúltban (az elmúlt kb 2-3 hét) nem mutató meglehetősen furcsa viselkedését. Vagyis, ez szörnyen lags mikor játszani. Ez az összes játékokat, mind magát, és nem csak igényes is. Néhány példa a Empire Total War és a Star Wars-Kotor, amelyek használt play hibák nélkül, de most már eltelt annyi, hogy játszhatók le. (Érdekes megjegyezni, hogy mikor kezdődik a taktikai harc Empire Total War, a játék zökkenőmentesen menjen végbe az első körülbelül 4 percet, nem számít, mi van a térképen, lehet, hogy hatalmas sereget, vagy csak skirmishing felek, majd a késleltetés után, mint a hülye A 4 perc telt el) Egyébként, fogalmam sincs, mi lehet a probléma oka, mint azt rutinszerűen végeznek karbantartási minden merevlemezeket. Ez a probléma kezdett történik egy időben úgy döntöttem, hogy egy egész s *** terhelés fájlokat (több mint 40GB!) Kiverni a merevlemezek és az egyik üres, én is, mint a PC van 3 őket. A fájlok voltak a filmek, zenék és letöltések általános, ezért úgy gondoltam, hogy talán én is túlmelegedés elkerülése érdekében a szegény gép, és ezzel egyidejűleg növeli a hatékonyságot. Szomorú vagyok, hogy mondjuk épp az ellenkezője történt, ahogy a gép nem meleg, de ez nem játsza le a játékokat, hatékonyan és szinte minden ami azt illeti! A másik dolog az, hogy a jegyzet másolatát és vágott sebességet is lassult a kevesebb, mint fele, hogy mi volt a probléma boefore felbukkanjon. Azoknak, akik nem szeretné, hogy olvassák el a fal: Nekem van egy szokatlan lemaradt probléma játék minden formáját. Azoknak, akik a választ, őszintén köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A spec a 8930, meg kell futni, mint a villám.
| |||
| |||
| Idézet:
Ami Antivirus és AntiSpyware scans, igen, én nem, de egy lejárt McAfee biztonsági program, amely az egyetlen, amim van. Ebből februárban lejárt, ezért talán ez egy újabb vírus vagy valami, ami miatt elmarad ... |
|
| |||
| |||
| Hmm. ...... Ha már elment, hogy a hosszú és nem a védelmet, ez már elég valószínű, ha több vírus és malware. Megy a vírus és kémprogram Biztonsági Fórum itt, Olvasd el az első ragadós, és töltse le a scan-programok, stb, és kövesse az utasításokat gondosan. evilfantasy a mi rezidens spyware szakértői és biztos vagyok benne, hogy képes lesz arra, hogy Önt ...... figyelmeztetése, hogy ... kémprogramok eltávolítására is valós, míg az, ha van rengeteg. |
|
| |||
| |||
| Kösz szépen Philthomas! |
|
| |||
| |||
| Szívesen ..... sok sikert kapni válogatni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Acer Aspire T180 Upgrades | Távolság | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 6. június 2009 11:46 |
| Acer Aspire G7700 Predator | Supercalifragilistic | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 25. április 2009 01:45 |
| Vásárlás az Acer Aspire 5920? | MJM | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 9 | 19. július 2008 18:47 |
| Acer Aspire 5610Z | Acerman | Általános fémáru Chat | 2 | 14. november 2007 07:36 |
| Acer Aspire nem játszik DVD-k! | sarah050404 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 14. október 2007 05:34 |
| Téma eszközök | |
| |