פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

עזרה Acer שואפים 8930! בבקשה?

Reply

שרשרת כלים
Old 1 יולי 2009, 06:53
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה Acer שואפים 8930! בבקשה?

שלום לכולם, זוהי ההודעה הראשונה שלי, ואת פתיל, אז איך אתה?

לעסקים מכן, אזור Laptop לאחרונה (בערך 2-3 שבועות האחרונים) היה מציג התנהגות מוזרה למדי. כלומר, זה נורא lags כאשר אני משחק משחקים. זה הולך לכל המשחקים, אכפת לך, ולא רק בדרישה אלו. כמה דוגמאות הן סה"כ האימפריה מלחמת מלחמת הכוכבים KotOR, שניהם השתמשו בו כדי לשחק ללא flaws, אבל עכשיו לאחר כל כך הרבה כדי להיות unplayable. (מעניין לציין כי כאשר אני מתחיל הקרב על האימפריה טקטי הכולל מלחמה, המשחק פועל בצורה חלקה הראשון של בערך 4 דקות, לא משנה מה על המפה, זה יהיה ענק צבאות או סתם skirmishing הצדדים, ולאחר מכן lags כמו מטורף אחרי את עברו 4 דקות)

בכל מקרה, אין לי מושג מה יכול להיות כזה דבר הגורם לבעיה, כמו שאני באופן שגרתי לבצע תחזוקה על כל אזור כוננים קשיחים.

הבעיה החלה קורה באותו זמן החלטתי להעביר כל S *** טעינת קבצים (יותר מ 40GB!) מתוך הראשי שלי ואת הכונן הקשיח לתוך אחד שלי ריקה אלו, כמו במחשב שלי יש 3 מהם. מהקבצים סרטים, מוסיקה והורדות בכלל, אז חשבתי אולי כי אני יכול להימנע overheating העניים המכונה, ובאותו זמן להגביר את היעילות. אני עצוב להגיד די ההפך קרה, כמו מכונת שלי לא להתחמם, אבל זה לא משחק משחקים יעיל, או כמעט בכלל עבור בעלי חשיבות! הערה נוספת של הדבר היא כי להעתיק ופצע במהירויות יש האטה פחות ממחצית מה הם boefore הבעיה הגיע.

עבור אלה שאינם רוצים לקרוא את טקסט הקיר: אני קיימת בעיה כאשר השהיה בלתי רגיל לשחק משחקים מכל סוג שהוא.

לאלו מכם שיש להם תשובה, אני מודה לך בכנות!
Old 1 יולי 2009, 15:04
קבוצת תורמים

עם spec של 8930, הוא אמור לפעול כמו בזק.

עשית מלא AntiVrus & AntiSpyware סריקות על מנת לבדוק וירוסים של / Malware?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 יולי 2009, 15:09
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי philthomas View Post
עם spec של 8930, הוא אמור לפעול כמו בזק.

עשית מלא AntiVrus & AntiSpyware סריקות על מנת לבדוק וירוסים של / Malware?
זה בדיוק מה שהיא עשתה כן, עד לפני 2-3 שבועות! המשחקים שלי מעולם לא היו בעיות, של 10 חודשים לא קיבלתי היה זה המחשב.

לגבי אנטי וירוס ו AntiSpyware סריקות, כן, עשיתי לעשות אותם, אבל עם פג תוכנית האבטחה McAfee, שהוא היחיד שיש לי. זה פג בחודש פברואר, כך שאולי זהו וירוס או משהו חדש יותר, זה גורם ל"ג ...
Old 1 יולי 2009, 15:18
קבוצת תורמים

Hmmmm. ...... אם יש לך את זה הלך הרבה זמן ללא שום הגנה, זה די סביר להניח שיש לך מספר רב של וירוס & תוכנה זדונית.
עבור אל וירוס ואבטחה פורום תוכנות ריגול כאן, קרא את הראשון דביק ולהוריד את התוכניות המפורטות סריקה וכו 'ובצע את ההוראות בקפידה.

evilfantasy שלנו הוא תושב ריגול מומחה ואני בטוח שהוא יוכל לייעץ לך ...... להיות אף הזהיר ... הסרת תוכנות ריגול יכול לארוך זמן סביר כדי להסיר, אם יש לך את זה הרבה.
Old 1 יולי 2009, 15:19
קבוצת חברות חדשות

תודה רבה Philthomas!
Old 1 יולי 2009, 15:21
קבוצת תורמים

אתה מוזמן ..... בהצלחה עם זה מקבל מיון.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Acer שואפים T180 שדרוגים מרחק CPUs, Motherboards & RAM 5 6 יוני 2009 11:46
Acer שואפים טורף G7700 Supercalifragilistic CPUs, Motherboards & RAM 2 ה -25 לאפריל 2009 01:45
קנה את שואפים Acer 5920? MJM מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 9 19th יולי 2008 18:47
לשאוף Acer 5610Z Acerman כללי חומרה צ 'אט 2 14th נובמבר 2007 07:36
Acer שואפים DVDs לא משחק! sarah050404 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 6 14th אוקטובר 2007 05:34
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.