mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Pagalba 8.930 Acer Aspire! Please?

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 1, 2009, 06:53
Naujas Narys

Default Pagalba 8.930 Acer Aspire! Please?

Hello everyone, It's my first post, siūlai, taip, kaip tu?

Verslo tada, my Laptop neseniai (maždaug pastaruosius 2-3 savaites) buvo eksponuoti gana keistą elgesį. Būtent, ji atsilieka, kai aš siaubingai žaisti žaidimus. Tai liečia visus žaidimus, tai jūs, o ne tik reikalauti tie. Keletas pavyzdžių yra Empire Total War Star Wars Kotor, kurie abu naudojami žaisti be jokių trūkumų, tačiau dabar atsilieka tiek daug, kad būtų unplayable. (Įdomu pažymėti, kad, kai aš pradedu taktinio mūšio Empire Total War, žaidimas veikia sklandžiai, pirmą apie 4 minutes, nesvarbu, kas vyksta į žemėlapį, tai būtų didžiulė armija, ar tik ginkluotų susirėmimų šalims, tada VVG Like Crazy po 4 minutės praėjo)

Anyways, aš neįsivaizduoju, ką galima sukelti tokių problemų, kaip aš reguliariai atlikti techninę priežiūrą visą mano kietajame diske.

Ši problema prasidėjo vyksta tuo pačiu metu aš nusprendžiau pereiti visa s *** įkelti failus (daugiau nei 40GB!) Iš svarbiausių mano kietąjį diską ir į vieną iš mano tuščius, nes mano kompiuteryje yra 3 iš jų. Failai buvo filmai, muzika ir atsisiuntimas iš esmės, todėl maniau, kad galbūt galėčiau išvengti perkaitimo prastas aparatas, ir tuo pačiu metu padidinti efektyvumą. Aš esu liūdna pasakyti visiškai priešingai nutiko, nes mano mašina nėra šildymo, bet jis negali žaisti žaidimus efektyviai, arba beveik visas šiuo klausimu! Dar viena pastaba yra tai, kad nukopijuoti ir iškirpti greitis sulėtėjo iki mažiau nei pusė to, ką jie boefore problema parodė.

Tiems, kurie nenori skaityti tekstą sienos: turiu neįprastas atsilikimo problema, kai žaisti žaidimus bet kokio tipo.

Tiems iš jūsų, kurie turi atsakyti, aš nuoširdžiai dėkoju!
Old Liepa 1, 2009, 15:04
Donorų grupės

Naudodami 8.930 spec, ji turėtų veikti kaip žaibas.

Tu padarei visiškai AntiVrus & antispyware scans patikrinti viruso / Malware?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Liepa 1, 2009, 15:09
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Naudodami 8.930 spec, ji turėtų veikti kaip žaibas.

Tu padarei visiškai AntiVrus & antispyware scans patikrinti viruso / Malware?
Tai, ką ji padarė tai, iki 2-3 savaičių senumo! Mano žaidimai niekada neturėjo problemų, per 10 mėnesių Turėjau šio kompiuterio.

Dėl antivirusinės ir antispyware scans, taip, aš juos daryti, bet pasibaigęs McAfee Security programa, kuri yra tik viena turiu. Jis baigėsi vasarį, todėl galbūt tai naujesnis Virus ar kažką, kad sukelia lag ...
Old Liepa 1, 2009, 15:18
Donorų grupės

Hmmmm. ...... Jei turite atvyko, kad ilgai be apsaugos, tai visai tikėtina, turite kelis viruso ir kenkėjiškų programų.
Grįžti į virusų Spyware & Security forumas čiaSkaityti pirma lipni ir atsisiųsti nuskaitymo programų, išvardytų ir tt ir sekti instrukcijas rūpestingai.

evilfantasy mūsų gyvena šnipinėjimo ekspertų, ir esu tikras, jis galės patarti jums ...... reikia įspėti, nors ... spyware pašalinimo gali būti teisingas, o pašalinti, jei turite daug jo.
Old Liepa 1, 2009, 15:19
Naujas Narys

Thanks a lot Philthomas!
Old Liepa 1, 2009, 15:21
Donorų grupės

You're welcome ..... Good luck, nuo ko ji surūšiuoti.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.