![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hello everyone, It's my first post, siūlai, taip, kaip tu?
Verslo tada, my Laptop neseniai (maždaug pastaruosius 2-3 savaites) buvo eksponuoti gana keistą elgesį. Būtent, ji atsilieka, kai aš siaubingai žaisti žaidimus. Tai liečia visus žaidimus, tai jūs, o ne tik reikalauti tie. Keletas pavyzdžių yra Empire Total War Star Wars Kotor, kurie abu naudojami žaisti be jokių trūkumų, tačiau dabar atsilieka tiek daug, kad būtų unplayable. (Įdomu pažymėti, kad, kai aš pradedu taktinio mūšio Empire Total War, žaidimas veikia sklandžiai, pirmą apie 4 minutes, nesvarbu, kas vyksta į žemėlapį, tai būtų didžiulė armija, ar tik ginkluotų susirėmimų šalims, tada VVG Like Crazy po 4 minutės praėjo) Anyways, aš neįsivaizduoju, ką galima sukelti tokių problemų, kaip aš reguliariai atlikti techninę priežiūrą visą mano kietajame diske. Ši problema prasidėjo vyksta tuo pačiu metu aš nusprendžiau pereiti visa s *** įkelti failus (daugiau nei 40GB!) Iš svarbiausių mano kietąjį diską ir į vieną iš mano tuščius, nes mano kompiuteryje yra 3 iš jų. Failai buvo filmai, muzika ir atsisiuntimas iš esmės, todėl maniau, kad galbūt galėčiau išvengti perkaitimo prastas aparatas, ir tuo pačiu metu padidinti efektyvumą. Aš esu liūdna pasakyti visiškai priešingai nutiko, nes mano mašina nėra šildymo, bet jis negali žaisti žaidimus efektyviai, arba beveik visas šiuo klausimu! Dar viena pastaba yra tai, kad nukopijuoti ir iškirpti greitis sulėtėjo iki mažiau nei pusė to, ką jie boefore problema parodė. Tiems, kurie nenori skaityti tekstą sienos: turiu neįprastas atsilikimo problema, kai žaisti žaidimus bet kokio tipo. Tiems iš jūsų, kurie turi atsakyti, aš nuoširdžiai dėkoju! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Naudodami 8.930 spec, ji turėtų veikti kaip žaibas.
|
|||
|
|||
|
Citata:
Dėl antivirusinės ir antispyware scans, taip, aš juos daryti, bet pasibaigęs McAfee Security programa, kuri yra tik viena turiu. Jis baigėsi vasarį, todėl galbūt tai naujesnis Virus ar kažką, kad sukelia lag ... |
|
|
|||
|
|||
|
Hmmmm. ...... Jei turite atvyko, kad ilgai be apsaugos, tai visai tikėtina, turite kelis viruso ir kenkėjiškų programų.
Grįžti į virusų Spyware & Security forumas čiaSkaityti pirma lipni ir atsisiųsti nuskaitymo programų, išvardytų ir tt ir sekti instrukcijas rūpestingai. evilfantasy mūsų gyvena šnipinėjimo ekspertų, ir esu tikras, jis galės patarti jums ...... reikia įspėti, nors ... spyware pašalinimo gali būti teisingas, o pašalinti, jei turite daug jo. |
|
|
|||
|
|||
|
Thanks a lot Philthomas!
|
|
|
|||
|
|||
|
You're welcome ..... Good luck, nuo ko ji surūšiuoti.
|