mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Palīgs 8.930 Acer Aspire! Lūdzu?

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 1, 2009, 06:53
New Member Group

Default Palīgs 8.930 Acer Aspire! Lūdzu?

Hello everyone, tā ir mana pirmā pastu un diegu, lai how are you?

Komercdarbības tad, My Laptop nesen (aptuveni pēdējo 2-3 nedēļas) ir uzrāda diezgan dīvaini uzvedību. Proti, tas lags briesmīgi, kad es spēlēt spēles. Tas attiecas uz visām spēlēm, prāta jums, un ne tikai prasīga ones. Daži piemēri ir impērijas Total War un Star Wars Kotor, kuri abi izmanto, lai spēlē bez trūkumiem, bet tagad lag tik daudz, lai tie būtu unplayable. (interesanti ir tas, ka tad, kad es sāku taktiska cīņa ar Empire total war, spēle norit raiti par pirmo aptuveni 4 minūtes, neatkarīgi no tā, What's on kartē, vai tas būtu milzīgs armijas vai vienkārši skirmishing pusēm, un tad lags kā traks pēc 4 minūtes ir pagājuši)

Anyways, man nav ne jausmas, ko varētu izraisīt šādu problēmu, jo es regulāri veikt tehnisko apkopi visiem manu cieto disku.

Šī problēma sākās kas notiek tajā pašā laikā es nolēmu pārvietot visu s *** kravas (vairāk nekā 40GB failus!) No manām galvenajām cieto disku un vienā no maniem tukšs dzīvotspēju, jo mans dators ir 3 no tiem. Faili tika filmas, mūziku un lejupielādē vispār, tāpēc es domāju, ka varbūt es varētu izvairīties no pārkaršanas sliktu mašīnu, un tajā pašā laikā palielinātu efektivitāti. Es esmu bēdīgs teikt gluži pretēji, ir noticis, kā mana mašīna nav sakarst, bet tas nav spēlēt spēles efektīvi, vai gandrīz visu par šo jautājumu! Gan tas, ka kopēt un samazināt ātrumu, ir samazinājies līdz mazāk nekā puse, ko viņi boefore problēmu atnāca.

Tiem, kas nevēlas lasīt tekstu sienas: Man ir neparasts mazāk problēmu, kad spēlējot spēles jebkura veida.

Tiem no jums, kas ir atbilde, es pateicos jums sirsnīgi!
Old Jūlijs 1, 2009, 15:04
Donors Group

Ar spec un 8.930, tai būtu jādarbojas kā zibens.

Jūs esat darījuši pilnīgi AntiVrus & AntiSpyware skenēšanu, lai pārbaudītu Virus's / Malware?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Jūlijs 1, 2009, 15:09
New Member Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Ar spec un 8.930, tai būtu jādarbojas kā zibens.

Jūs esat darījuši pilnīgi AntiVrus & AntiSpyware skenēšanu, lai pārbaudītu Virus's / Malware?
Tas ir tieši tas, ko tā DID darīt līdz pat 2-3 nedēļas pirms! Manas spēles nekad nav bijušas problēmas, jo 10 mēnešu laikā es esmu bijusi šajā datorā.

Kas attiecas uz vīrusiem un AntiSpyware skenēšana, jā, es tomēr darīt viņiem, bet beidzās McAfee drošības programmu, kas ir tikai viens esmu. Tā beidzās februārī, varbūt tas ir jaunāks vīruss vai kaut ko, kas izraisa lag ...
Old Jūlijs 1, 2009, 15:18
Donors Group

Hmmmm. ...... ja Jums ir aizgājuši, ka ilgi bez aizsardzības, tas, visticamāk, jums ir vairākas vīrusa's & malware.
Go to Virus Spyware & Security forums šeit, Lasīt pirmo lipīga un lejupielādēt skenēšanas programmas, kas uzskaitītas uc, un izpildiet norādījumus.

evilfantasy ir mūsu rezidents spiegprogrammatūra eksperts, un es esmu pārliecināts, ka viņš varēs sniegt Jums padomu ...... jābrīdina, lai gan ... spiegprogrammatūra noņemšanas var būt godīga, bet noņemt, ja jums ir daudz par to.
Old Jūlijs 1, 2009, 15:19
New Member Group

Thanks a lot Philthomas!
Old Jūlijs 1, 2009, 15:21
Donors Group

You're welcome ..... labu veiksmi saņemšanā ir sašķirots.
Reply

Register

Bookmarks