mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

AJUTOR cu Acer aspire 8930! Te rog?

Reply

Thread Tools
Old 1 iulie 2009, 06:53
Noile state Group

Default AJUTOR cu Acer aspire 8930! Te rog?

Bună ziua tuturor, este primul meu post, şi şirul, aşa cum eşti tu?

De afaceri apoi, Laptop-ul meu a fost recent (pentru despre trecut 2-3 săptămâni) expoziţional fost mai degrabă un comportament ciudat. Anume, este teribil de GAL-uri, atunci când am juca jocuri. Acest lucru este valabil pentru toate jocurile, mintea ta, si nu doar cele dificile. Câteva exemple sunt Empire Total War şi Star Wars Kotor, ambele din care a folosit pentru a juca fara defecte, dar acum lag atât de mult ca să fie unplayable. (o notă de interesant este că atunci când voi începe o tactic de luptă în război Imperiului total, jocul rulează fără probleme pentru prima aproximativ 4 minute, indiferent de ce se află pe hartă, fie că este vorba de uriaşe armate sau doar skirmishing părţi, şi apoi GAL-uri cum ar fi nebun după de 4 minute au trecut)

Oricum, nu am nici o idee despre ceea ce ar putea fi cauza unui astfel de problemă, după cum am efectua întreţinerea de rutină la toate mea hard disk-uri.

Această problemă a început se întâmplă, în acelaşi timp, am decis să se mute un întreg s *** încărcare de fişiere (mai mult de 40GB!) Afară de meu principal hard-disk şi într-unul dintre cele meu gol, ca PC-ul meu are 3 din ele. Dosarele au fost filme, muzica, download-uri şi, în general, asa ca m-am gândit că, poate, am putut evita supraîncălzirea săraci maşină, şi, în acelaşi timp, creşterea eficienţei. Sunt destul de trist să spun contrariul sa întâmplat, ca să nu-mi masina de căldură, dar nu juca jocurile în mod eficient, sau aproape deloc pentru care contează! Un alt lucru de reţinut este că copie şi tăiat viteze au încetinit până la mai puţin de jumătate din ceea ce ei au fost boefore apărut problema.

Pentru cei care nu doresc să citească textul-perete: Am o problemă, atunci când neobişnuit să rămână în joc jocuri de orice tip.

Pentru cei care au un răspuns, vă mulţumesc sincer!
Old 1 iulie 2009, 15:04
Grupul de donator

Cu spec. din 8930, ar trebui să ruleze ca un fulger.

V-aţi făcut pe deplin AntiVrus & antispyware scanează pentru a verifica pentru Nume's / Malware?

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 iulie 2009, 15:09
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de philthomas View Post
Cu spec. din 8930, ar trebui să ruleze ca un fulger.

V-aţi făcut pe deplin AntiVrus & antispyware scanează pentru a verifica pentru Nume's / Malware?
Asta e exact ceea ce s-a face, până la 2-3 săptămâni în urmă! Meu de jocuri nu au mai avut probleme, în 10 luni le-am avut acest computer.

Ca şi pentru scanarea antivirus şi antispyware, da, am facut-le, dar cu un expirat Mcafee securitate program, care este numai o am. A expirat in februarie, asa ca, probabil, că este un virus sau ceva mai noi, care cauzează lag ...
Old 1 iulie 2009, 15:18
Grupul de donator

Hmmmm. ...... dacă au trecut că nu cu mult timp de protecţie, este destul de probabil aveţi mai multe virus's & malware.
Du-te la Virus Spyware & Securitate forum aici, Citeste prima adezivă şi descărca de scanare programe enumerate etc şi urmaţi instrucţiunile cu atenţie.

evilfantasy nostru este rezident spyware expert şi sunt sigur că vor fi capabili să vă ...... fi avertizat deşi ... eliminarea programelor spyware pot avea un proces echitabil în timp ce pentru a elimina, dacă aveţi o mulţime de acesta.
Old 1 iulie 2009, 15:19
Noile state Group

Multumesc mult Philthomas!
Old 1 iulie 2009, 15:21
Grupul de donator

Va asteptam cu drag ..... noroc cu obtinerea acesta sortate.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.