![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, je to môj prvý príspevok, a niť, tak ako sa máte? K podnikania potom My Laptop nedávno (asi posledných 2-3 týždňov) sa prejavuje skôr podivné správanie. A to je strašně pokulhává, keď som hrať hry. To platí pre všetky hry, mysli vás, a nie len tie náročné. Niekoľko príkladov sú monarchii Celkom vojny a Star Wars Kotor, ktoré používa na prehrávanie bez akejkoľvek chyby, ale teraz lag tak, aby bol nehratelný. (zaujímavá poznámka je, že keď som začala taktická bitka v monarchii celkom vojny, hra beží plynulo na prvú cca 4 minúty, bez ohľadu na to, je na mape, je to obrovské armády, alebo len skirmishing strán, a potom zostáva ako blázon po o 4 minúty absolvovali) Tak ako tak, nemám predstavu, čo by mohlo byť príčinou takého problému, keď som pravidelne vykonávať údržbu na všetkých mojich pevných diskov. Tento problém začal odohráva v rovnakej dobe som sa rozhodol presunúť celý náklad s *** súborov (viac ako 40GB!) Z mojej hlavný pevný disk a do jedného z mojich prázdne, ako môj PC má 3 z nich. Súbory boli filmy, hudbu a BitTorrent vo všeobecnej, tak som si myslel, že snáď by som sa zabránilo prehriatiu chudobné stroje, a súčasne zvýšiť efektívnosť. I'm sad to povedať úplne opačný sa stalo, pretože môj stroj nie je teplo, ale nie je hrať hry, efektívne, alebo takmer vôbec pre túto vec! Iná vec je, že na vedomie kópiu a zníženie rýchlosti sa spomalil na menej ako polovicu toho, čo boli boefore problém objavil. Pre tých, ktorí nechcú čítať text-stena: Mám nezvyčajný problém zaostáva pri hraní hier akéhokoľvek typu. Pre tých z vás, ktorí majú odpoveď, ďakujem Vám úprimne! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S parametre na 8930, by malo prebiehať ako blesk.
| |||
| |||
| Citácia:
Rovnako ako u Antivirus a antispyware sken, áno, som si na ne, ale aj s vypršal McAfee bezpečnostné program, ktorý je jediný, čo mám. Je skončila vo februári, tak snad je to novší, alebo tak niečo Vírus, ktorý spôsobuje lag ... |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. ...... ak ste dlho preč, že bez ochrany, je to docela pravdepodobné, máte viac vírus to & malware. Go to the Virus & Spyware Zabezpečenie fórum tady, Prečítajte si prvý lepkavú a stiahnuť scan uvedených programov apod a postupujte podľa pokynov starostlivo. evilfantasy je náš rezident spyware odborníkov a som si istý, že bude schopný poradiť ...... byť upozornení, keď ... Spyware môže mať spravodlivý a zároveň odstrániť, ak máte veľa ju. |
|
| |||
| |||
| Díky moc Philthomas! |
|
| |||
| |||
| Nie je zač ..... šťastie sa dostať je Zoradené. |