мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јули 2009, 06:53
Нови члан групе

Default Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас?

Поздрав свима, ово ми је први пост, а нити, како сте?

То Бусинесс тада, мој лаптоп је недавно (отприлике у последњих 2-3 недеље) излаже се прилично чудно понашање. Наиме, она заостаје ужасно кад ми играмо. То важи и за све игре, уму од вас, а не само оне захтјевне. Неколико примера су Емпире Тотал Уар и Стар Уарс Котор, оба од којих се користи за репродукцију без недостатака, али сада лаг толико да је унплаыабле. (занимљиво је да је ноте када започиње тактичке борбе у Царству тоталног рата, игра тече глатко за прву око 4 минуте, без обзира на фасцикли, било да се ради огромне војске или само скирмисхинг страна, а затим као луди заостаје након 4 минуте су прошли)

Аныуаыс, ја немам појма шта би могао бити узрок таквих проблема, као што сам обичан обављати одржавање на сва моја тврдих дискова.

Тај се проблем дешава започела у исто време сам одлучила покрет целу са *** лоад датотека (више од 40ГБ!) Из моје главни тврди диск и на један од мојих празна оне, као мој ПЦ има 3 од њих. Датотеке су филмови, музика, и преузме у целини, па сам мислио да мозда сам могла избећи прегрејавања сиромасима машина, а истовремено и повећање ефикасности. Ја сам тужна рећи сасвим супротно се догодило, као мој машина не подгријати, али она не игра игре ефикасно, или готово уопште за то питање! Друга ствар је да пажњу копирање и исећи брзинама имају успорен на мање од пола онога што су били боефоре проблем појавио.

За оне који не желе читати текст-зид: Имам необичан проблем полаган нашто играње игара било које врсте.

За оне од вас који су се као одговор, ја вам искрено захваљујем!
Old 1. јули 2009, 15:04
Донаторска Група

Са спец од 8930, она би требало изводити као муња.

Си учинио пуним АнтиВрус & протушпијунских сцанс за провјерити за Вирус'с / заштита од злонамерних програма?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 1. јули 2009, 15:09
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пхилтхомас View Post
Са спец од 8930, она би требало изводити као муња.

Си учинио пуним АнтиВрус & протушпијунских сцанс за провјерити за Вирус'с / заштита од злонамерних програма?
То је управо оно што то се то, све до пре 2-3 недеље! Моје игре никада нису имали проблема, у 10 месеци сам имао овом рачунару.

Као за Антивирус и протушпијунски скенира, да, ја сам их, али је истекао МцАфее безбедносног програма, што је само један сам. То је истекао у фебруару, па мозда је то новији вирус или нешто, да изазива лаг ...
Old 1. јули 2009, 15:18
Донаторска Група

Хмммм. ...... ако си се попео да дуго без заштите је врло вероватно имате више вирус је и заштита од злонамерних програма.
Иди на Вирус Спыуаре и безбедност форум овде, Прочитати прве лепљив и скидати скенирати програме наведене итд и пратите упутства пажљиво.

евилфантасы је наш стручни становник спыуаре и сигуран сам да ће се моћи саветовати вас ...... упозорио је да се ... спыуаре Ремовал поштено може да потраје док се за уклањање, ако имате пуно тога.
Old 1. јули 2009, 15:19
Нови члан групе

Пуно хвала Пхилтхомас!
Old 1. јули 2009, 15:21
Донаторска Група

Ыоу'ре уелцоме ..... Срећно са узимајући га редају.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ацер стремити Т180 Надоградње Удаљености ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 6. јуна 2009 11:46
Ацер стремити грабљивца Г7700 Суперцалифрагилистиц ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 25 април 2009 01:45
Купи Ацер стремити 5920? МЈМ Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 9 19. јула 2008 18:47
Ацер 5610З стремити Ацерман Генерал Хардуаре Цхат 2 14 новембар 2007 07:36
Ацер стремити не играње ДВД-а! сарах050404 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 14 октобар 2007 05:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц