az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Acer Aspire 8930 ile YARDIM! Lütfen?

Reply

Konu Araçları
Old 1 Temmuz 2009, 06:53
Yeni Üye Grubu

Default Acer Aspire 8930 ile YARDIM! Lütfen?

Merhaba herkes, bu benim ilk yazı, ve iplik, böylece how are you?

Oldukça garip davranışlar sergilenmesi olarak iş o zaman, benim Dizüstü yakın (yaklaşık son 2-3 hafta) vardır. Yani, bu çok geride kalır ben oynamak. Bu, tüm oyunlar için değil, sakıncası sadece olanları talep gider. Birkaç örnek İmparatorluğu Toplam Savaş ve Star Wars Kotor, her ikisi de herhangi bir kusurları olmadan çalmak için kullanılan, ama şimdi bu kadar oynanamaz için gecikme. (ilginç bir not ben İmparatorluğu toplam savaş bir taktik savaşı başlar ise, oyunun sorunsuz ilk 4 dakika, NE haritada'S olursa olsun, çalışırken, büyük orduları veya skirmishing partiler ve sonra olmak sonra deli gibi geride kalır geçen 4 dakika)

Zaten, ne tür bir soruna neden olabilir hiçbir fikrim yok, çünkü rutin tüm sabit diskler üzerinde bakım yapın.

Bu sorun bir bütün hareket kararı aynı anda gerçekleşiyor başladı dosyaları (fazla 40GB *** bir yük var!) Ana sabit disk dışında ve bir tek benim boş olanlar, as my PC 3 of them sahiptir. Dosyalar film, müzik, ve dosya indirme genel olarak, böylece belki de ben kötü makine aşırı, önlemek ve aynı zamanda verimliliği artırmak at düşünce vardı. Olarak makine kadar ısı değil ben tam tersi oldu sahip olduğunu söylemek, üzücü, ancak bu şekilde nerdeyse tüm bu konu için oynamak değil! Notu başka bir şey kopyalamak ve kesme hızları daha az yarısına ne sorun çıktı boefore vardı yavaşlatılmış bulunuyor.

Daha metni okumak için bir sıra dışı kalmış sorun her tür oyun var duvara: istemiyorum için.

Için o sizin kim cevap var için, içtenlikle teşekkür ederim!
Old 1 Temmuz 2009, 15:04
Bağış Grubu

Ve 8930 ve spec ile, yıldırım gibi çalışır.

Tam AntiVrus AntiSpyware yapılır mı kontrol etmek için tarar Virüs's / Malware?

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 1 Temmuz 2009, 15:09
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
Ve 8930 ve spec ile, yıldırım gibi çalışır.

Tam AntiVrus AntiSpyware yapılır mı kontrol etmek için tarar Virüs's / Malware?
Bu tam olarak ne mi yaptım, haber 2-3 ay öncesine kadar! , Bu bilgisayar aldık 10 ay içinde sorunlar hiç Oyunlarim var.

Antivirüs ve AntiSpyware gelince, evet tarar, ben onlara ne yaptı ancak tek Ben bir zaman aşımına Mcafee güvenlik programı ile. Şubat, bu yüzden belki de bu yeni bir virüs ya da, bu gecikme neden's süresi doldu ...
Old 1 Temmuz 2009, 15:18
Bağış Grubu

Hmmmm. ...... Eğer herhangi bir koruma ile oldukça büyük olasılıkla size uzun gitti birden çok virüs's ve kötü amaçlı yazılım.
Virüs Spyware & Güvenlik forumu Git buradaOkuyun ilk yapışkan ve programları vb listelenen tarama ve dikkatle talimatları indirebilirsiniz.

evilfantasy bizim ikamet casus yazılım uzmanı ve ben seni ...... tavsiye mümkün olacaktır eminim Ancak uyarı ... eğer var casus yazılım kaldırma kaldırmak için, adil bir süre alabilir.
Old 1 Temmuz 2009, 15:19
Yeni Üye Grubu

Çok teşekkürler Philthomas!
Old 1 Temmuz 2009, 15:21
Bağış Grubu

Sen ..... buyrun bu sıralama elde iyi şanslar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından