менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка?

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 липня 2009, 06:53
Нові члени групи

Default Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка?

Привіт всім, це мій перший пост, і потік, тому що ти?

До справи тоді, мій ноутбук останнім часом (протягом останніх 2-3 тижнів) були експонування досить дивно поведінку. Зокрема, вона відстає жахливо, коли я грати в ігри. Це стосується всіх ігор, ви бачите, і не тільки вимогливих до обчислювальних ресурсів. Кілька прикладів імперії Total War і Зоряні війни Котор, обидві з яких використовуються для гри без будь-яких недоліків, але зараз відставання настільки, щоб не відтворюватися. (цікаво відзначити, що, коли я починаю тактичні битви в "Імперії" тотальної війни, гра проходить гладко на першому приблизно 4 хвилини, незалежно від того, що є на карті, будь то величезні армії або просто сторін сутички, а потім лаги як божевільні після 4 хвилини пройшли)

У будь-якому випадку, я поняття не маю, що може бути причиною таких проблем, як Я постійно виконувати технічне обслуговування на всіх моїх жорстких дисках.

Ця проблема початку відбувалося в той же час я вирішив переїхати цілий S *** навантаження файлів (більше 40GB!) З мого основного жорсткого диска і в одну з моїх порожні, тому що мій комп'ютер має 3 з них. Файли були фільми, музику і завантаження в цілому, тому я подумав, що, можливо, я міг би уникнути перегріву бідній машині, і в той же час підвищення ефективності. Мені сумно говорити абсолютно протилежне сталося, як моя машина не нагрівається, але не грати в ігри ефективно, або майже на всіх на те пішло! Інша річ, відзначити, що копіювання та вирізання швидкістю сповільнилося до менш ніж половини того, що вони були boefore проблема з'явилася.

Для тих, хто не хоче, щоб читати текст-стіна: У мене незвичайна проблема відстає в іграх будь-якого типу.

Для тих з вас, хто відповів, я щиро подякувати Вам!
Old 1 липня 2009, 15:04
Донор групи

Зі спектром в 8930, він повинен працювати, як блискавка.

Ви зробили повне AntiVrus & AntiSpyware сканує для перевірки вірус / Malware?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 липня 2009, 15:09
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Зі спектром в 8930, він повинен працювати, як блискавка.

Ви зробили повне AntiVrus & AntiSpyware сканує для перевірки вірус / Malware?
Це саме те, що вона робила, до 2-3 тижнів назад! Моя гра ніколи не було проблем, в 10 місяців я була цим комп'ютером.

Що стосується антивірусного і антишпигунського сканування, так, я зробив їх, але з простроченим безпеки Mcafee програми, яка є єдиним у мене є. Він закінчився в лютому, так що, можливо, це більш новий вірус, чи щось, що причини відставання ...
Old 1 липня 2009, 15:18
Донор групи

Хммм. ...... Якщо ви пройшли так довго без будь-якого захисту, цілком імовірно, у вас є кілька вірусу & шкідливих програм.
Перейти до вірусу Spyware & Security Forum тут, Читав перший липкі і завантажити список програм, сканування і т.д., і дотримуйтесь інструкцій.

evilfantasy наш резидент шпигунської експерта і я впевнений, він зможе повідомити вам ...... хоча б попередили ... видалення програм-шпигунів можна прийняти справедливе час, щоб видалити, якщо у вас багато.
Old 1 липня 2009, 15:19
Нові члени групи

Велике спасибі Philthomas!
Old 1 липня 2009, 15:21
Донор групи

Ти Ласкаво просимо ..... удачі в отриманні його сортують.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Acer Aspire T180 Апгрейди Відстань Процесори, материнські плати RAM & 5 6 червня 2009 11:46
Acer Aspire Predator G7700 Supercalifragilistic Процесори, материнські плати RAM & 2 25 квітня 2009 01:45
Купити Acer Aspire 5920? MJM Ноутбуки, КПК & Mobiles 9 19 липня 2008 18:47
ACER Aspire 5610Z Acerman Генеральний обладнання чат 2 14 листопада 2007 07:36
Acer Aspire не грає DVD-дисках! sarah050404 Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 14 жовтня 2007 05:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.