![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте първи пост тук, аз търсех да купя netbook но съм общо IT Новини, когато става дума закупуване на нови компютри! Аз съм виждал Acer netbooks на стреми 1, но не сте сигурни дали това е най-добре да отидем? Аз имам Dell основните бр тук споделям със семейството и Acer се стремят 1353XC лаптоп Айв които трябваше atbout 4 години аз предполагам? Лаптопа е наистина забавянето сега, интернет връзка отива за включване / изключване, не сигурен защо. Колко дълго лаптопи последно средно? Im след малък преносим лаптоп / netbook да се използва, когато и за по влаковете, Великобритания празници и т.н., за браузване форуми, пускане на снимки на екрана ще се съхранява на Memory Stick / SD карта. Id придържаме към основните бр за онлайн пазаруването / банкиране. Не знам много за WiFi, но съм дължи на надграждане на моя телефон веднага след това ще получите мобилни широколентови мрежи за употреба с netbook, тъй като има doesn't изглежда да е много по WiFi, където живеете? Има ли някакви netbooks с вградена WiFi? Или ще бъде най-добре с помощта на Dongle? Знаете погледнете iphone, но не и какво Im след и твърде скъпо! Цена мъдър гледаш около £ 250 Иш марки, ще чакам за януари продажбите в случай на намаления. Всяка информация / съвети ще бъде велик, а не сте сигурни къде да започнете да търсите наистина! Благодарение Алисън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С £ 250 бюджет, който категорично не искам netbook лаптоп. Ако то е буквално като описват само за подаване на документи и уеб браузъра след това не се нуждаят от повече от един netbook така или иначе. Ако бихте могли да се простират доста Бих се препоръча Samsung NC10 най £ 317 тя е два пъти по-RAM на Acer A110 и по-голям твърд диск. Въпреки това залепване към бюджета си моя избор вероятно ще бъде Acer се стремят A150 Аб тя работи на Linux, Windows, което не е цяло Предпочитани OS за netbooks, но ако не сте използван до него може да се безпокоя, или би могъл да бъде най-доброто нещо, което някога ти се е случило, или стръмна крива обучение - зависи Какъв човек сте
|
| |||
| |||
| Благодаря за инфо ![]() Са били за преглеждане днес в Currys и PC World. Мисля, че е необходимо да се бюджета малко, така тези, които споменават ще се оправи цена мъдър. От четене прегледи и наблюдение на различните netbooks Толкова далеч, като вид на Адвент 4213 и Samsung NC10, там беше и Dell Inspiron Мини 9 че аз погледна. Im използването на Windows XP, но тук ще разгледа Linux - винаги се радвам да се използват за нова система! Основно ще се използва сърфинг форуми / мрежа и показва снимки - ID проб пазят тези, които имат памет спаси clogging на netbook (като Айв направено с лаптоп / главната бр тук!) Id съм мелодии на нея също. Така че най-п избор между Адвент и Samsung. Id проб получи PAYG Dongle - 3 имат по един за £ 97 с 12 месеца достъп до Интернет по - ID не се използва, че у дома точно когато толкова трябва да продължи известно време, не е запален по записването за 24 месеца договор. Като каза, че 3 направи ми предложи мобилни широколентови мрежи за £ 5 на месец, ако преминат към тях, които Im обмисля като време за нов телефон. Все още не сте сигурни какво точно е вградена SIM. Ще трябва погледнете в мрежата и тук за информация и от двете netbooks ![]() Наздраве Алисън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В NC10 е най-добрият netbook на пазара в момента и ако можете да си го позволим, това е най-добрият ти залог. Не съм сигурен какъв вид връзка стандарти тези мобилни интернет неща употреба - ако това е PCIMCA, вие вероятно сте изложени на късмет. Тези неща са склонни да имат само USB.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Повечето от тях са USB все пак.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |