menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Nápověda nutné Netbook výběr, prosím!

Reply

Thread Nástroje
Old 18.prosince 2008, 14:38
Nový člen skupiny

Default Nápověda nutné Netbook výběr, prosím!

Dobrý den, první příspěvek zde jsem hledal koupit netbook, ale jsem celkem IT novic co se týče nákupu nových počítačů!

Viděl jsem netbooks Acer aspirovat na 1, ale nejsou jisti, zda to je nejlepší se jít?

Mám tu PC Dell hlavní zde sdílím s rodinou a Acer Aspire 1353XC notebook, který měl Ive atbout 4 roky myslím? Tento notebook je opravdu zpomaluje hned, připojení k internetu je zapnuto / vypnuto, nevíte proč. Jak dlouho notebooky poslední v průměru?

Im po malý přenosný notebook / netbook používat v době mimo a asi na vlaky UK dovolená atd., pro prohlížení fór, putting fotky na názoru by ukládat na paměťovou kartu Memory Stick / SD karty. Id nalepit na hlavní počítač pro online nakupování / bankovnictví.

I dont vědět nic o wifi, ale já kvůli upgradu mého telefonu brzy tak by také získat mobilní širokopásmové připojení pro použití s netbook doesnt protože se zdá být mnohem wifi, kde bydlím?

Existují nějaké netbooks s vestavěným wifi? Nebo bych měl být nejlépe s použitím dongle?

Měli podívat na iPhone, ale není to, co po Im a příliš drahé!

Cena moudrých hledá kolem £ 250 ish známky, by se počkat na leden prodeje v případě srážky.

Jakékoliv info / radu by bylo super, nevíte, kde začít hledat opravdu!

Díky Alison
Old 28.prosince 2008, 09:00
Dárce Skupina

S rozpočtem 250 liber budete určitě chtít netbook není přenosný. Pokud je doslova jako bys popsat jen pro dokumenty a prohlížení internetu pak nemusíte více než netbook tak.

Kdybyste mohl protáhnout trochu bych doporučit Samsung NC10 na 317 liber má dvojnásobek paměti RAM na Acer A110 a větší pevný disk.

Nicméně se držet svého rozpočtu mé volby, zřejmě by se Acer Aspire A150 Ab běží na Linuxu, a ne Windows, který je všeobecně preferované OS pro netbooks však, pokud nejste používá na to, že by mohl být nepříjemný, nebo by to mohlo být nejlepší věc, která se k vám někdy stalo, ani strmá křivka učení - závisí Jaký jsi člověkem

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 28.prosince 2008, 10:22
Nový člen skupiny

Díky za info

Byly pro prohlížení dnes v Currys a PC World. Myslím, že potřeba až rozpočtu trochu tak ty se zmiňujete bude ok cena moudrý.

Od čtení recenze a při pohledu na různé netbooks jsem tak daleko, jako je vzhled Advent 4213 a Samsung NC10, tam byl také Dell Inspiron Mini 9, které jsem se zabývala.

Im použití Windows XP, ale zde by zvážit Linux - vždy rádi se použít k vytvoření nového systému!

Hlavní použití je surfování fóra / čisté a promítání fotek - ID problémy udržet ty na paměťovou kartu Memory Stick zachránit zanášení do netbook (jako Ive udělat s notebookem / main ks zde!) Id mít i melodie na něj příliš.

Takže na mo volbu mezi Advent a Samsung.

Id problémy získat PAYG dongle - 3 má jeden za 97 liber a 12 měsíců, přístup na internet - Id používat doma, že právě ve chvíli, kdy by měla trvat tak dlouho, není zájem o registraci do 24 měsíců. Který uvedl, že mi nabízejí 3 udělal mobilní širokopásmové připojení pro 5 liber za měsíc, když se stěhují do nich Im zvažuje jako čas na nový telefon.

Stále si nejsem jistá, co přesně vloženou sim je.

Podívám se na čisté a sem info jak netbooks

Nazdraví Alison
Old 28.prosince 2008, 20:57
Dárce Skupina

V NC10 zdaleka nejlepší netbook na trhu právě teď, a pokud jste si to mohou dovolit je to vaše nejlepší sázka.

Nejsem si jistý, jaký druh připojení těchto standardů mobilní internetové věci použití - pokud je to PCIMCA, budete pravděpodobně z štěstí. Tyto věci mají pouze USB.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 29.prosince 2008, 04:55
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Nejsem si jistý, jaký druh připojení těchto standardů mobilní internetové věci použití - pokud je to PCIMCA, budete pravděpodobně z štěstí. Tyto věci mají pouze USB.
Většina z nich je USB tak.

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.