![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας πρώτη θέση εδώ, έχω αναζητούν να αγοράσουν ένα netbook αλλά είμαι συνολικά IT αρχάριος όσον αφορά την αγορά νέου υπολογιστή! Έχω δει την Acer netbooks φιλοδοξούν το 1 αλλά δεν βέβαιος αν αυτό είναι η καλύτερη για να πάω; Έχω Έχεις Dell κύρια τεμ εδώ θα μοιραστούν με την οικογένεια και ένα φορητό Acer Aspire 1353XC IVe που είχε atbout 4 χρόνια υποθέτω; Ο φορητός υπολογιστής είναι πραγματικά επιβραδύνεται τώρα, σύνδεση στο internet πηγαίνει on / off, δεν σίγουρος γιατί. Πόσο καιρό κάνει laptops διαρκούν κατά μέσο όρο; Im μετά από ένα μικρό φορητό laptop / netbook να χρησιμοποιήσετε όταν μετακινείστε σε αμαξοστοιχίες UK διακοπές κλπ, για την περιήγηση φόρα, θέτοντας φωτογραφίες για να δείτε, θα φυλάσσεται για Memory Stick / SD card. Id κολλήσει με τον κύριο υπολογιστή για online shopping / banking. Ι dont ξέρτε πολύ για wifi αλλά είμαι λόγω αναβάθμιση το τηλέφωνό μου, ώστε σύντομα θα λάβετε για την χρήση κινητών ευρυζωνικών με το netbook όπως doesn't εκεί φαίνεται να είναι πολύ wifi όπου ζω; Υπάρχουν netbooks με ενσωματωμένο το wifi; Ή θα είμαι καλύτερα με τη χρήση dongle; Μήπως δούμε iphone, αλλά δεν είναι αυτό Im μετά και πολύ ακριβό! Τιμή σοφός κοιτάζοντας γύρω από τις £ 250 ish σήμα, θα περιμένουμε το Γενάρη πωλήσεων σε περίπτωση μείωσης. Τυχόν πληροφορίες / συμβουλές θα ήταν μεγάλη, δεν σίγουρος πού να αρχίσουμε να εξετάζουμε πραγματικά! Χάρη Alison |
|
| |||
| |||
| Με £ 250 προϋπολογισμός που έχετε σίγουρα δεν θέλουν μια netbook ένα φορητό υπολογιστή. Αν είναι κυριολεκτικά όπως την περιγράψατε μόνο για έγγραφα και web browsing τότε δεν χρειάζεται περισσότερο από ένα netbook έτσι κι αλλιώς. Αν θα μπορούσε να τεντώσει λίγο Είχα συστήσει την Samsung NC10 σε £ 317 που έχει το διπλάσιο της μνήμης RAM της Acer A110 και ένα μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Ωστόσο τήρηση του προϋπολογισμού σας μου επιλογή θα μπορούσε πιθανότατα να είναι το Acer Aspire A150 Ab να τρέχει σε Linux, Windows η οποία δεν είναι γενικά η προτιμώμενη OS για netbooks, ωστόσο εάν δεν χρησιμοποιείται σε αυτό θα μπορούσε να είναι ενοχλητικό, ή θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε σας, ή μια απότομη καμπύλη μάθησης - εξαρτάται τι είδους άνθρωπος είσαι
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ![]() Έχουν για μια περιήγηση στο Currys σήμερα και PC World. Πιστεύεις ότι χρειάζεται για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, κάπως έτσι ώστε αυτές που αναφέρετε θα είναι ok τιμή σοφός. Από την ανάγνωση σχολίων και την εξέταση των διαφόρων netbooks μου μέχρι τώρα, όπως η εμφάνιση της Advent 4213 και η Samsung NC10, υπήρχε επίσης ένα Dell Inspiron μίνι 9 ότι Κοίταξα. Im χρήση με τα Windows XP, αλλά εδώ θα εξετάσει Linux - πάντα στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε ένα νέο σύστημα! Κύρια χρήση θα είναι το surfing φόρουμ / καθαρό και δείχνει φωτογραφίες - Id διατηρήσουμε αυτά τα προβλήματα σε ένα Memory Stick αποθηκεύσετε μέχρι το βούλωμα netbook (IVe όπως έγινε με το laptop / pc κύριο εδώ!) Id i μελωδίες έχουν για αυτήν. Έτσι, κατά την επιλογή μεταξύ mo την έλευση και τη Samsung. Id προβληματικ λάβετε PAYG dongle - 3 έχουν ένα για £ 97 με 12 μήνες για πρόσβαση στο Internet - Id ότι δεν χρήση στο σπίτι μόνο όταν πρέπει να διαρκεί τόσο λίγο, δεν ενδιαφέρονται για την εγγραφή για το 24 μήνες συμβόλαιο. Αφού είπε ότι 3 έκανε προσφορά μου για κινητές ευρυζωνικές £ 5 το μήνα αν προχωρήσουμε σε αυτά που Im θεωρώντας ως φορά για ένα νέο τηλέφωνο. Ακόμα δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς είναι ένα ενσωματωμένο SIM. Il ρίξτε μια ματιά στο καθαρό και εδώ για πληροφορίες σχετικά με τις δύο netbooks ![]() Cheers Alison |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το NC10 είναι μακράν το καλύτερο netbook στην αγορά τη στιγμή και αν μπορεί να πληρώσει αυτό είναι το καλύτερο στοίχημα. Δεν είμαι σίγουρος τι είδους σύνδεση αυτών των προτύπων κινητής internet πράγματα χρήση - αν είναι PCIMCA, είστε πιθανόν από τύχη. Αυτά τα πράγματα τείνουν να έχουν μόνο USB.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ούτως ή άλλως USB.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sony VAIO Δ Netbook; | vitadellajan | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 23 Οκτωβρίου του 2009 05:35 |
| Αλλαγή σε Windows XP από το Linux σε Netbook | haysey9 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 17 Φεβ 2009 16:39 |
| Είναι αυτό ένα καλό Netbook / Υ; | Ηλικία RKO | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 25 Νοε 2008 13:16 |
| Πρέπει να αγοράσω netbook τώρα ή αργότερα; | Ed S | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 21 Νοε 2008 12:35 |
| Πώς μπορώ να παρακολουθήσουν ένα DVD σε ένα σύστημα Linux OS Netbook; | S SSS | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 20 Νοε 2008 12:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |